Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki fogyott már, a fogamzásgátlótól?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülyeség, mert sokan híznak, de én pont az ellentetjét tapasztalom, és nem fogyókurázom, h attól lenne..2010. jún. 6. 12:08
1/3 anonim válasza:
Én nem szedek fogalmzásgátlót, csak pharmatexel védekezünk, de én látványosan fogyok tőle, pedig rengeteget eszek. Előtte mikor nem volt semmi együtlét, akkor iszont ettem, és híztam, gondolom ennek lehet a következménye.
2/3 anonim válasza:
a parmatextől nem hízik vagy fogy le SENKI. ugyanis semmilyen hormonális hatása nincsen, szóval biztos, hogy nem amiatt van.
fogamzásgátlótól így kifejezetten nem lehet hízni. attól hízol, hogy a gyógyszer elhiteti a szervezeteddel, hogy terhes vagy, ezért a szervezeted több tápanyagot igényel. ha engedsz ennek, és sokat eszel, akkor fogsz hízni. de ha ugyanannyit eszel, akkor nem.
3/3 anonim válasza:
én is fogytam. kb 3 kilót. pedig eszem normálisan, annyit amennyit eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!