Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kezdtem el fogamzásgátló tablettát szedni. Ti mennyi ideig vártatok?
A gyógyszer papírján azt írja,hogyha a mensi első napján kezdem el szedni(akkor kezdtem),akkor azonnal véd. Viszont megkérdeztem az orvosom,aki azt mondta,hogy várják egy hónapot. (Ha nem kérdezem,nem is mondja el szerintem)
Megszakítással együtt biztonságos 1-2 hét után? Vagy tényleg érdemes kivárni 1 hónapig?
Ha a betegtájékoztató azt írja, hogy véd az első szemtől, akkor tényleg véd. Nem olyan hülyék ám a gyógyszergyártó cégek, hogy kicsesszenek saját magukkal a sok terhes nő miatt...
Az orvosok azért szoktak egy hónapot javasolni, mert sok böszme nő már az első hónapban képtelen rendesen szedni, így ha nem védekezik gumival is, terhes lehet. Egy hónap alatt már nagyjából rögzül a szedés, így kevesebb az esély a terhességre. Nekem állandóra be van állítva egy ébresztő, így minden este jelez ugyanabban az időben, és nem felejtem el bevenni.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!