Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/12 mikogabi1223 válasza:
szia! attól függ mire kell.. én egy gyenge hormontartalmú YASMINELLE-t szedek hormonproblémámra.
de előtte szedtem még egy más fajtát ami nekem erős volt annak majd priviben írom a nevét ha megtaláltam.
anyukám erős hormonproblémás és ő erre a TRI- REGOL-t szedi.
egyenlőre ennyit tudtam segíteni
15/L
3/12 anonim válasza:
15 évesen fog.gátlót szedsz? Hm.
Elég fiatal vagy nem gondolod?
Amúgy Symiciát szedek
5/12 anonim válasza:
Előző vagyok, #3 válaszolónak:
Nem csak azért lehet fogamzásgátlót szedni, hogy ne ess teherbe. Én is szűz vagyok és azért szedem, mert különben olyan görcseim lennének, hogy havi 3-4 napig ágyban fekve hánynék...
6/12 mikogabi1223 válasza:
Én meg azért szedem hogy idősebb koromban lehessen gyerekem.
pontosabban azért hogy fogamzásképes legyek. mert ha nem szedném nem lehetnék az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!