Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ebben az esetben levetetnetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben levetetnetek a spiralt?

Figyelt kérdés

Mirenam van,lassan 1 eve.

A mensim viszont azota 10-14 napos.nem sok a mennyisege,de nagyon husszu ideig tart.

Mar szedtem ra 2 fele gyogyszert,uh n is nezte az orvosom es minden rendben vele.

Oktober ota ugy voltam vele,hogy oke,meg 1 honap hatha,meg egy hatha.de mostmar jon a nyar.igy nagyon nehez osszeegyeztetni a nyaralast,es nagyon kenyelmetlen ilyen hosszu ideig a betet is.

Gyogyszert nem szedhetek,az ovszert parom nem birja(kipattog tole,sokfelet probaltunk)

A kupokat,gyuruket nem tartom tul megbizhatonak.

3 csaszarom volt,kockazatos lenne egy ujabb terhesseg.

Amugy semmi bajom a spirallal,ezen kivul.

Mit tennetek a helyemben?

Majusban mindenkepp visszamegyek az orvosomhoz,amint elmult a bajom.hatha van meg valami csoda gyogyszere,vagy valami otlete.

Cyklo 3 fortot es duphastont szedtem az elso honapokban,hatha segitenek.de nem jott be.

2017. ápr. 27. 09:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem is rendszertelen és hosszú is volt a spirállal...

2 évig volt fent. Nem volt vele gondom mindaddig míg be nem gyulladt a méhem. Ezt kikuràltuk majd jöttek a petefészek problémàk.... Fél évig nem menstrualtam végül. 3 napja erős görcseim és erős vérzésem volt. Elmentem dokihoz és le volt csúszva a spirál. Azóta is borzasztóan verzek minden bajom van. Ha meg nem lett komolyabb bajod most vetesd le.

Nekem 3 doki is bólogatott,hogy jó az.

Aki 3 napja sürgősségi alapon levette az egy nő nőgyógyàsz volt. (Ja az kimaradt,hogy a spirál mellett volt egy mehen kívüli terhességem és ez után nem menstrualtam többé majd jött e az eset) Szóval a nő mondta nem takarja fel soha ilyet magának,petefészek tàjog,meddőség,àtfúrófik stb.

Én tapasztalatból nem ajánlom.

2017. ápr. 28. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!