Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk. A lent leírt dolgok tudatában Ti szednétek tovább a bogyót?
Most kéne megvennem a következő adagot és nem nagyon van rá pénzem. Ha esetleg most megvenném, akkor lehet, hogy a következőt már tényleg nem tudnám és akkor ugyanott vagyok, csak kevesebb pénzzel.
Nem hiszem, hogy a közeli jövőben lesz barátom, nem nagyon megy nekem a dolog
Viszont tudom, hogy nem jó, ha elkezdtem, szedem egy darabig, majd abbahagyom, x idő után megint elkezdem, stb.
Mi a véleményetek? 20L
a bogyót csak fogamzásgátlásra használtad, vagy egyéb hatások miatt is? (pl ciklus beállítás, enyhébb görcsök/vérzés...)
24F
és az orvos sem tudott semmit ajánlani erre?
am ha csak védekezésre használtátok, akkor kérdezd meg az orvost, hogy milyen mellékhatásai lehetnek később a dolognak és ennek fényében dönts :)
Ha amúgy sem javított, akkor inkább állj le vele, a pénzből meg vegyél egy vibrátort! XD
Am viccet félretéve: állj le vele, ha összejön egy komoly, akkor majd gumit használtok egy ideig.
Szerintem is hagyd abba. Gumival is lehet csinálni.
Egyébként újra lehet kezdeni, de legalább fél év szünetet tarts, de persze előtte úgyis mész orvoshoz ő megmondja, hogy a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!