Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában miért a nőkre hárítják a fogamzásgátlás terhét? Ha volna férfi "tabletta", szednétek?
Már megint ez a femcsi f**g a patriarchális társadalomról. Egyébként létezik férfi fogamzásgátló injekció de pont a nők tiltakoznak ellene a legjobban. Ennyit erről.
Hehe. Igen, rohadtul szedném.
És azt tudtátok hogy pont a feminista, egyenlősdit követelő nők tiltakoznak sok esetben a férfi fogamzásgátló létezése ellen? :D
Én szerencsére elég sok intelligens férfivel találkoztam, akik így vélekedtek: "Ketten kellünk ahhoz, hogy gyerek legyen, szóval ha nem akarjuk, hogy legyen, az is mindkettőnk felelőssége!" Szóval azért nem minden férfi hárító... :-)
De hallottam olyat is, hogy a férfi azért ódzkodott a gumitól, mert hogy abban nem érez semmit, és azt mondta, hogy az óvszeres szex, az csak amolyan "műanyag szex". És akkor már jobban jár, ha inkább a párja szed valamit. Ők, gondolom, nem utasítanák vissza, hogy tablettát szedjenek, feltéve persze, hogy az élvezetet meg a teljesítményt nem rontja le...
Na, meg van a harmadik csoport, az ostobáké, akikről jobb nem is beszélni... Akik úgy ordítanak az asszonnyal, ha véletlenül teherbe esik, mintha nekik semmi közük nem lett volna a dologhoz. Azok meg szimplán csak hülyék meg önzők. Azok, gondolom, nem is szednének semmit, mert hogy "a nő az, aki szül, hát ő is tegyen róla, ha nem akar szülni!" (És magukban hozzáteszik: "Én csak dugni akarok!!!")
Hát, én nagyjából így látom...
Az előttem író kimondta a lényeget: a nő szül, nem a férfi. Ha a nő nem akar szülni, akkor védekezzen.
Azonban: ha a férfi IS gyerekeket akar, akkor mindketten a legnagyobb örömöket élvezhetik, teljesen zavartalanul, egymással is, a létrehozott népes családjukban is, amíg csak élnek!
Gondolják meg: ez nem lehet elhanyagolható szempont: nem az esetleg "sikeresnek" mondható pillanatokért érdemes élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!