Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Férfiaknak miért nem gyártanak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak miért nem gyártanak fogamzásgátló tablettát?

Figyelt kérdés
Miért csak a nőknek találnak ki hormontartalmú, fogamzásgátló gyógyszereket? Férfiaknál ez nem működne? Vagy nem lennének kellőképpen megbízhatóak a rendszeres szedésével kapcsolatban? Vagy ez is csak egyszerűen a nők dolga/kötelezettsége... ?

2016. máj. 21. 20:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nyitott kapukat döngetsz. Folynak ilyen kutatások, kisérletek.
2016. máj. 21. 20:57
 2/15 anonim ***** válasza:
2%
Erre mindig egy nőnek kell odafigyelnie, elvégre ő lesz terhes nem a férfi ez az ő gondja. Máshogy működik egy női és egy férfi test, kb felesleges volt feltenned ezt a kérdést és butaság is.
2016. máj. 21. 21:03
 3/15 anonim ***** válasza:
75%

Tesztoszterongátlóval biztos el lehetne érni. Már persze, ha nem akarsz férfit magad mellett :D

Amúgy ez nem a nők dolga, és végképp nem a kötelezettsége. Lehet gumit is használni, közös felelősséggel.

De ha nem akarsz gumit használni, akkor az egyetlen viszonylag biztos módszer a tabletta, amit - a fiziológiából adódóan - a nőnek kell beszednie, és az ő felelőssége lesz.

2016. máj. 21. 21:04
 4/15 icu75 ***** válasza:
0%
Igen próbálnak előállítani férfiaknak való fogamzásgátlót,de úgy tudom nem nagypn
2016. máj. 21. 21:15
 5/15 icu75 ***** válasza:
6%
Jön össze mert a merevedésbe bezavar. Pedig
2016. máj. 21. 21:16
 6/15 icu75 ***** válasza:
Nekik hetente termelődik a mennyiség,nekünk meg egész életre szól a készletünk.
2016. máj. 21. 21:17
 7/15 anonim ***** válasza:
Hát dolgoznak rajta de nem nagyon akar sikerülni, baromi sok mellékhatása van. Úgy néztem, hogy valami herebe injekciózhato dolgokkal kísérleteznek, de kb. kasztralja a férfit... Sajnos a nők dolga, de a férfi is tud védekezni óvszerrel, megadott esetben megszakítással (bár ugye az nem túl jó megoldás)... Szerintem az már pozitív dolog ha a pasi beszall a tabletta stb árába! :)
2016. máj. 21. 23:03
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
2es vagyok. Miért kell leszavazni amiért leírtam hogy erre a nőnek kell odafigyelnie? Miért nem így van? A férfiak többsége nem aggódik ezek hisz nem vállalja a felelőséget a gyereke után sem. És ha impotens lenne emiatt? A nőnek felelősség ez, ő bajlódik majd vele 9hónapig, szerintem neki legyen több esze. Ja és létezik ovszer is nem kell hormontartalmat szedni ha nem muszáj.
2016. máj. 21. 23:08
 9/15 anonim ***** válasza:
Van valami injekció féleség ami megakadályozza két hónapig hogy spermiumot termelj. Elvileg működik. A vicces az hogy pont a nők tiltakoznak ellene a legjobban.
2016. máj. 22. 05:21
 10/15 anonim ***** válasza:
Rendben szavvazzatok csak le :D Pedig nő vagyok és gyógyszert szedek szimplán nem értem miért nehéz felfogni hogy egy Férfi NEM FOG injekciot beadatni még ha szereti is a párját.. egy nőnek kell több esze legyen mindig. ha nem akar hormont szedni rendben ott a spirál a gumi.. 1000 meg egy lehetőség van ma már de abban egyet kellene érteni hogy a nőnek probléma a nemkivánt terhesség nem a férfinak.
2016. máj. 22. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!