Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért nem spirált használtok?
Mindenki a gyógyszerekkel van el.. hiába modern meg ilyen olyan..akkor is hormonok...trombozis veszély meg jajj sorolhatnám mindegy, ára is van ennek havonta.
Nekem spirálom van 3 éve és sokkal biztonságosabb dolog mint a gyógyszer, hormonmentes és 10ezer Ft-ba került, összesen 5 évig lehet fent.
Ha nem muszáj nem kéne gyógyszert szedni szerintem, egyik sem tesz jót a szervezetnek hosszútávon.
Kétféle spirál van, hormonos és hormonmentes.
Előbbi esetében a hormonmentesség kritériuma értelemszerűen nem áll fenn. Utóbbi pedig kevésbé megbízható, nekem már több ismerősöm esett teherbe mellette, illetve sokan lelkiismereti okok miatt nem alkalmazzák (abortív eszköz, tehát a már megfogant terhesség esetében okoz vetélést).
Nekem is a pesszárium vált be, mint hormonmentes fogamzásgátlási módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!