Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
JnéHN kérdése:
Milyen spirált használtok? Tapasztalatokat, véleményeket írjátok le kérlek?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket, hogy csak olyan dolgokat írjatok le, ami veletek történt, nem a szüleitekkel!2013. dec. 4. 14:37
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Egyébként elolvastad, hogy milyen témában vagy? Mi a kategória?
2013. dec. 4. 14:45
3/9 anonim válasza:
Ezzel is ki lehet herélni egy pasit szóval minden szempontból helytálló választ adtam!
4/9 A kérdező kommentje:
Elég komoly szövegértési problémával rendelkezel. Elmondanád nekem, melyik sor takarja azt, hogy én rosszat akarok a páromnak? Szerintem azt sem tudod, hogy milyen spirálról van szó. Szépen kérlek, hogy ne írj ide többet, mert olyanok válaszát várom, akik értik a kérdést, és tudnak is válaszolni rá értelmesen. Ha ennyire sok időd van, akkor szórakozz egy számítógépes játékkal.
2013. dec. 4. 14:55
5/9 anonim válasza:
Golglily, több mint 3 éve használom és jó. Előző nem tudom, milyen volt, nem ilyen, de azzal volt gondom, erős vérzés, görcsölgetés, ciszta.... Ezzel semmi. Nem hormonos, azt nem vagyok hajlandó használni, bár a doki előszeretettel ajánlgatja.
8/9 anonim válasza:
Goldlily. 4 évig "mûködött", nem mozdult el, nem tört el, mégis terhes lettem, 2 hónap múlva születik majd a kisfiam. Tudom, hogy én vagyok az a bizonyos 0,01 %, de ezek után már csak a petevezeték elzárásban bízom.
9/9 anonim válasza:
Mirena
Tokéletesen bevált. Az elején annyi kellemetlenség volt, hogy az eredetileg 6 napos menzeszem 10 napos lett. Viszont mennyiségileg a negyede, majd minden hónapban egyre kevesebb. Én ennek örülök, jelenleg minimálisan vérzek és görcsök is megszűntek.
Az elején előfordult pecsételő vérzés kb. heti egy alkalommal, de ez csak annyi volt, hogy a WC papíron meglátszódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!