Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Patentex ovalt használok. Megnéznétek mi történik velem? Várom a véleményeket, tapasztalatokat.
Szia!
Az egyáltalán nem biztos, hogy nem estél teherbe! Elméletileg a ciklus közepe a legtermékenyebb időszak, de van hogy szinte egész ciklusban termékeny egy nő, főleg ha nem szabályos a peteérése! A hatóidőt meg azért írják rá, mert annyi idő kell, hogy feloldódjon és réteget képezzen a hüvely , illetve a méhnyaki részre. Ha ez nem történik meg (lsd a példád) , akkor jóval kevesebb a védelem, vagy egyáltalán nincs. És azt hogy kell érteni, hogy voltatok utána 2 nappal együtt, de semmi nélkül? Hogy nem volt kúp? vagy hogy kivette időben? Szerintem ha időben nem jön meg, illetve késik, akkor érdemes rá kb. 1 héttel tesztet csinálni!
már eleve a kúptól is teherbe esni, nem nyújt ugyanis 99%os védelmet, főleg nem úgy, hacsak akkor rakod fel, mielőtt elmenne a párod.
megszakítástól meg aztán mégannyira teherbe lehet esni.
sztem eléggé megvanrá az esély, h teherbe estél.
Szia!
Lehetséges, hogy teherbe estél. De ezek amiket leírtál lehetnek a mensi előjelei is. Remélhetőleg a feszítő érzést nem a méhen kívüli terhesség miatt érzed (bár kétlem, hogy ilyen hamar éreznéd). Én szurkolok, hogy az legyen a végeredmény amit szeretnél, ha babát akkor a baba. Azért jó lenne, ha írnál amikor kiderült, hogy mi is lett! :)
Ha azóta érzed mióta együtt voltatok, akkor nem mensi lesz, de elképzelhető hogy valami fertőzést össze szedtél. Szerintem a terhességet nem éreznéd meg ilyen hamar.
Itt egy kis segítség:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!