Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagyok, vagy mi a gond?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok, vagy mi a gond?

Figyelt kérdés
múlt hónapban hagytam abba a tabit, és mostanában eléggé érzékenyek a melleim. miután abbahagytam, akkor is az volt, aztán elmult. aztán megjött, nagyon véreztem, legalábbis elszoktam az ilyen jellegű menstruaciótól, mivel a tabi mellett 2 évig nem volt. mármint, csak megvonásos vérzés. folyton vmi édeset ennék, és hiztam 4 kg - t. az a helyzet, h beteg voltam 1 hét megszakitással 3 hétig, amikor szinte csak otthon feküdtem. lehet, h ezért a 3 kg felesleg? tesztet még nem mertem csinálni. nem is tudom használni. vágom, h tájékoztató, meg stb. de reggelente általában anyu is ott van a fürdőben. félek, h terhes vok. senkinek nem mertem mondani. :S
2010. máj. 12. 23:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
hát nem, de rengetegszer igy csináltuk és hála istennek nem lett semmi gond..remélem neked sem lesz semmi probléma holnap:) (vagyis ma:D) sok sikert:);)
2010. máj. 13. 00:25
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a gyógyszer elhagyása miatt van. Pár hónap és helyre jössz. A vérzés majd csitul, a mellfeszülés is elmúlik... A hízás meg... Úgy érzed jobb étvágyad van? Vagy mondjuk kifejezetten az édeset kívánod? Mert akkor csak tudatosság kérdése, hogy ne egyél többet, mint eddig, és akkor hízni sem fogsz.
2010. máj. 13. 00:29
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha egy hónapja hagytad abba a fogamzásgátlót és mindent betartottatok (tehát az utolsó szem tabletta bevétele után már gumival védekeztetek), akkor nem lehet probléma. Ráadásul a terhesség ilyen tünetei (hízás) később jönnének elő, nem 2-3 hét után. De ha meg akarsz nyugodni, vegyél egy tesztet :)
2010. máj. 13. 11:12
 24/26 A kérdező kommentje:
köszi. ma nem jutottam el a gyógyszertárba, de majd elmegyek.
2010. máj. 13. 14:43
 25/26 anonim ***** válasza:
rossmannba a Lilly teszt 600ft a 2db-os 900ft és az bármely napszakban használható.
2010. máj. 14. 08:01
 26/26 A kérdező kommentje:
nálunk nincs rossmann.. holnap megyek venni. :S
2010. máj. 14. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!