Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, vagy mi a gond?
Figyelt kérdés
múlt hónapban hagytam abba a tabit, és mostanában eléggé érzékenyek a melleim. miután abbahagytam, akkor is az volt, aztán elmult. aztán megjött, nagyon véreztem, legalábbis elszoktam az ilyen jellegű menstruaciótól, mivel a tabi mellett 2 évig nem volt. mármint, csak megvonásos vérzés. folyton vmi édeset ennék, és hiztam 4 kg - t. az a helyzet, h beteg voltam 1 hét megszakitással 3 hétig, amikor szinte csak otthon feküdtem. lehet, h ezért a 3 kg felesleg? tesztet még nem mertem csinálni. nem is tudom használni. vágom, h tájékoztató, meg stb. de reggelente általában anyu is ott van a fürdőben. félek, h terhes vok. senkinek nem mertem mondani. :S2010. máj. 12. 23:58
11/26 anonim válasza:
persze hogy lehet, akkor meg főleg.
12/26 A kérdező kommentje:
persze, gumival. nem szakadt ki. csak mielőtt megjött volna, kicsit csúszkált 1 alkalommal a gumi. de aztén megjött. nagyon fájt a hasam, és elég nagy mennyiségű vér jött. akkor az már tuti, h nem vok az, vagyis nagy az esély, h nem, ugye?
2010. máj. 13. 00:07
13/26 anonim válasza:
igen nagyon nagy az esély hogy ez nem terhesség..ha téged az megnyugtat h bnőmmel nem1x a kádban, vízben csináltuk és simánn elmentem mind2x bele se gondolva abba h ott 2x veszélyesebb akkor nálad sem lessz baj:) nyugi:) ne parázz;)
14/26 A kérdező kommentje:
utolsó, azért azóta már remélem, h védekeztek!!
2010. máj. 13. 00:10
15/26 anonim válasza:
az utolsó is az vagyok aki az első voltam..:D de am már nemvagyok vele együtt, 2 év 2 hónap volt, beleszeretett másba de úgy búcsúzott hogy sosem lesz ilyen barátja mint én voltam..érthetetlen számomra..jah és utoljára még meg ...tta magát velem..
16/26 A kérdező kommentje:
óó.. az nem jó :S majd megtalálod az igazit. :)) én meg ugy döntöttem, h elhivom 1 barátnőmet, és veszünk tesztet. csak a reggeli pisiből mutat biztosat?
2010. máj. 13. 00:17
17/26 A kérdező kommentje:
ja, és utána se védekeztetek sehogy??
2010. máj. 13. 00:18
18/26 anonim válasza:
azthiszem hogy a mostani tesztek már megmutatják a "nem reggeli pisiböl is" de ha patikában veszed ott tuti megmondják pontosann (jah és ne félj megkérdezni ez nem szégyen)
19/26 anonim válasza:
de védekeztünk, csak nekünk nagyonn sokszor volt olyan h guminélkül kezdtük..neki is és nekem is sokkal élvezetesebb volt..de rengetegszer "előváladékig" mentem..
20/26 A kérdező kommentje:
juuujj, azt én sose próbáltam.. vagyis nem tabi nélkül. akkor halálra paráztam volna magam. nem lenne jó 1 abortusz.
2010. máj. 13. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!