Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok. Lyndinette fogamzásgátlót 24 órán keresztül kell szedni, vagy 12 órán keresztül? A papíron az van, hogy 12 órán keresztül, de viszont azt mondták nekem hogy az 24 órán keresztül kell azt szedni. Eddig 12 órán keresztül szedtem be.
Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 20:18
1/7 anonim válasza:
??? Minden nap 1 szem, lehetőleg azonos időpontban, de elég 1 napszakban is. Ne lépd túl a 12 órát, ha elfelejted, ha mégis, pótold, és 1 hétig gumi. Ne hányd ki, ne felejtsd el, és védeni fog. Én is ezt szedem 1 éve.
2/7 anonim válasza:
A "papíron" ezekben a mondatokban találtam meg a 12-es számot:
"Ha a drazsé bevétele nem történik meg a szokott időben, úgy azt 12 órán belül pótolja. A következő drazsét vegye be a szokott időben.
12 órán túl a készítmény hatása csökkenhet. Ilyen esetben ne pótolja az elfelejtett drazsé(k) bevételét, hanem folytassa a drazsé szedését a megszokott módon."
Hol írja, hogy 12 órán _keresztül_???
3/7 anonim válasza:
idióta. inkább ne szexelj, nehogy szaporodjanak az ilyen hülyék.
4/7 anonim válasza:
Jézusom... ez fájt, de emberesen. figyelj, neked egy gyógypedagógus kéne, aki szájbarágósan, hülyegyerek szinten elmagyarázza a szedést.
5/7 anonim válasza:
Ez tuti kamu kérdés. Ennyire idióta ember tuti nincs.
6/7 anonim válasza:
Minden órába bevettél egy fogamzásgátlót 12 órán keresztül??? Szerintem menj gyomormosásra!!!
7/7 anonim válasza:
te hülye vagy! Az az hog ha nem szeded be rendesen, akkor 12 órán belül pótolni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!