Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hat vajon? Olyan problémám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hat vajon? Olyan problémám van, hogy olvastam, a Lyndinette 20 fogamzásgátlót ha az 1. menzi után kezdik el szedni, akkor hamar hat.

Figyelt kérdés
Én is ezt szedem, most lesz 3 hónapja, viszont az elsőt rosszul kezdtem, mert egy szerdai napon megjött, akkor be is vettem, rá 1 napra elmúlt, nem tudtam mit csináljak, így az a nap kimaradt. Pénteken pedig ismét véreztem, akkor úgyszintén bekaptam a bogyót. Azóta rendesen szedem, nem tudom az a legeslegelső bakim mennyire számít? 2 hete kb bátrak voltunk barátommal és gumi nélkül feküdtünk le, azóta is így csináljuk, de nagyon félek, hogy terhes leszek/lettem.3 napja furcsa a hasam, lehet nem amiatt, de azért bennem van a félelem. Van esély arra, hogy amiért elbénáztam az első bogyót, nem használ úgy mintha rendesen csináltam volna? Valamint az alkohol fogyasztás ugye nem befolyásolja a gyógyszer hatékonyságát? 20 éves vagyok és el szoktunk járni bulizni, ezért kérdezem.
2009. szept. 29. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha az alkohol hatására megfeledkezel a fogamzásgátlóról, akkor biztosan...:))
2009. szept. 29. 12:31
 2/3 anonim ***** válasza:

ha az első hónapban nem éltél szexuális életet, vagy máshogy is védekeztél, akkor rendesen véd. ha viszont már akkoris szexeltél, az első hónapban, akkor elképzelhető, hogy nem védett megfelelően.

az alkohol kismértékben befyolásolhatja a foggátló hatékonyságát. teljen el min fél óra a tabletta bevétele, és alkohol fogyasztása között

2009. szept. 29. 12:52
 3/3 anonim ***** válasza:
valóban hülyeség volt az elején amit csináltál, de azóta már régen hat.
2009. szept. 29. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!