Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyenek a tapasztalaitok, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a tapasztalaitok, a volinától csökken a libidó?

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 13:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az enyém nem csökkent. :)
2010. máj. 12. 13:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is ezt szedem 1 hónapja és észrevettem,hogy picit csökkent a szex utáni vágyam.Bár lehet lelki tényezők is szerepet játszanak.
2010. máj. 12. 15:11
 3/11 anonim válasza:
én most váltottam volinára, egy levélnyit szedtem be eddig, most vagyok szüneten :) nem csökkent egyáltalán, sőőőt! :) kimondottan jó anyag :)
2010. máj. 13. 09:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő. Nekem pl Belarától csökkent a libidóm, most volina mellett normális. Sajnos ezeket a "hogyan hat" dolgokat nem lehet biztosra venni. Csak ha kipróbálod, tudhatod meg
2010. máj. 13. 11:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Tegnapi 9:40-es válaszoló!Szóval neked is most van "szünet" a tablettában,akkor beszedted az első havi adagot.Én is igy vagyok és várom hogy megjöjjön a menzeszem.Neked jelentkezett már?Nekem eddig még nem,ma 3. napja hogy nem vettem be Volinát.
2010. máj. 14. 10:11
 6/11 anonim ***** válasza:

10:11-es

Tudom nem engem kérdeztél,de én is Volinát szedek,most vettem be a második levéllel és eddig mindig (2alkalommal ugye)a 4.napon jött meg reggel.Elötte lévő este sem éreztem még a jeleit,se mellfeszülés,se semmilyen jele nincs soha,hogy meg fog jönni,rendesen izgulok is,persze nincs okom rá,de a 4.nap reggel megjön.Nincs görcs akkor sem és kb.3 napig tart.

2010. máj. 14. 11:09
 7/11 anonim ***** válasza:
nem csökkent, sőt inkább nőtt:) én most kezdtem a 2. levelet, és előtte nekem is a 4. napon reggel jött meg, nem volt előző nap semmi jele csak aznap reggel úgy fájt a fejem azt hittem meghalok:(:D remélem többet nem fordul elő...
2010. máj. 14. 18:49
 8/11 anonim ***** válasza:
11:09-es,köszike hogy megosztottad te is a tapasztalatodat,nem baj.Nekem ma van a 4. nap a szünetben és eddig még nem jött meg.Viszont egyfolytában olyan érzésem van,hogy jelentkezni fog.Meg napok óta már nyügi vagyok,a melleim picit érzékenyek.De mindenkinek más a szervezete,lehet én érzékenyebb vagyok és ezért reagál igy a szervezetem.Remélem,megjön,mert nem szeretnék most egy harmadik gyereket...
2010. máj. 15. 13:34
 9/11 anonim válasza:

9.40-es vagyok

bocsi a késői válaszért, azóta már biztos minden rendben veled :) nekem 4. nap estére jött meg, és 3 napig tartott...

2010. máj. 16. 17:14
 10/11 anonim ***** válasza:
17:14-es! Igen,minden rendben,csak elég későn,a 6.napra jött meg és a gyógyszert meg ma már be kéne venni.Csütörtökön megyek iratni,mert nincs még a 3 havim meg,igy jobb is ha nem tudok most bevenni sztem,mert nem tudom lehet-e igy,hogy a menzeszem ennyire "későn" jelentkezett!
2010. máj. 18. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!