Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Volinától lehet elhúzódó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volinától lehet elhúzódó menstruáció?

Figyelt kérdés

Ez az első tabi, amit szedek, ma jön a 9. szem. Menstuáció eslő napján kezdtem, de még mindig megvan. Lehet ettől? Amúgy ált. 6 napos szokott lenni.

Tudni kell, hogy júni elején volt méhszájseb fagyasztásom, utána 6 hétig ugye semmi strand, szex, stb, de 2 menstruációm között barnázás volt, dokihoz mentem, nem a seb volt, írt gyógyszert, 5 nap után kb. elmúlt. Visszamentem a műtét utáni kontrolla, rendben voltam, meggyógyultam, de a kövi menstuáció előtt is jött ez a barnázás, most meg már mióta megvan... :S Mitől lehet? Barnázásom sose volt a műtét előttig? Esetleg stressz?

2010. aug. 6. 11:39
 1/2 anonim válasza:

én 4 hónapja szedem a Volinát, nekem majdnem 3 hétig tartott a menstruációm, amikor elkezdtem. Azóta beállt rendesen, kedden abbahagyom szombat reggel megjön és a következő szerdán (amikor a következő levelet kezdem) el is múlik.

Nekem úgy emlékszem, hogy semmi "rendellenes" nem volt, bár nem volt az az "igazi" menzesz, hanem sokkal kevesebb és más színűbb. Szerintem ne ijedj meg, várd meg, amíg elfogy az első levél, utána rendben kell lennie, nálam is megoldódott (hozzátenném, én már korábban is szedtem tabit, akkor is amikor elkezdtem, 2-3 hétig megvolt), egyszerűen felborul egy kicsit a hormonháztartásod és még hozzá kell szoknia a szervezetednek! :)

2010. aug. 13. 08:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, közben voltam dokinál, felírt 3féle gyógyszert, már több, mint 2 hete megvan még mindig, de szerencsére nagyon gyenge. Remélem, nekem is beáll majd.
2010. aug. 14. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!