Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óraállítás miatt mikor kell bevenni a fogamzásgátlót ma?
Rendben. Köszi!
Akik priviben irogatnak (pasik) azoknak nem tűnt fel hogy ez nem ismerkedős kérdés? Van barátom szóval másnak irogassatok.
#3: te butázod le itt a kérdés feltevők 90%-át, holott életedben egy használható választ nem adtál itt, csak a beszólásokat írod ide. Akkor szerinted te okos vagy? Ha intelligens, releváns válaszokat adnál akkor max ítélkezhetsz mások felett de így semmi jogod hozzá.
Plusz megvannak a gyönyörű hozzászólásaid amiben azt írod nekem hogy "szívjál le". Na akkor te ezzel a stílussal okosnak tartod magad?
Visszavehetnél tényleg. Vagy neked ez a napi kötelező programod hogy feljössz ide szidni az embereket?
#7: Akkor neked az összes ide kiírt kérdés idióta?:D
Egyébként mi az hogyha dugni van esze legyen ehhez is? Mihez? Elmondása szerint rendesen szedi a fogamzásgátlót. Abszolút hozod a stílusod. És nem nyomozgatok utánad de az összes kérdés alatt így nyilvánulsz meg. Bárki felismer.
Ha meg nem akarsz válaszolni mert szerinted idióta a kérdés nem kell ideböfögni hányadék stílusban a szokásos dumád. Tűnj már el a f***szba.
#6: Köszönöm a válaszod! Eddig fél órákat sem csúszkáltam a szedéssel, azért kérdeztem meg.
#7: Senki nem hívott ide hogy válaszolj. De kijelented hogy nem fogsz válaszolni. Oké. Nem is vagyok rád kíváncsi. Eleget láttam a válaszaid. Mindenkit butának nevezel, lenézel, és állitod hogy te ebben a témában nagyon otthon vagy. Sajnos még nem láttunk tőled egyetlen értelmes választ sem. Mindig veszekszel a semmin. Ha nem tetszik a kérdés ne kattints rá. Vagy nehéz megállnod?
Nem tartom magam butának, de percre pontosan veszem be a gyógyszert mindig. Feltettem egy kérdést, 2 értelmes válasz érkezett. Meglettem volna nélküled hidd el. Szánalmas vagy már. Remélem egyszer kitiltanak innen, hogy ne tudj írni soha.
Több választ nem várok, köszönöm a 2 rendesen válaszolónak. Zöldet adtam nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!