Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lejárt óvszerrel szexelni?
Én biztos,hogy nem használnám el.
Egyébként a továbbiakban hogy képzelitek el a barátnőddel az együttléteket?Ha tudtok félretenni akkor lesz szex?
1. Az ovszer szavatossága tobb év. Személyes véleményem szerint, tobb évnél pár honap plusz, nem okoz még semmilyen károsodást. Az a dátum rezervával van ugyis ráírva. SZerintem még elhasználhatod. Max annyi, h mielott épp telelőnéd az ovszer a punciban, kihuzod, és már kint nyomod tele. Ne kovezzetek meg a válaszomért kérlek.
Mind a mellett mégis csak gyerekrol és (akár betegségrol, de feltételezem ha baratnod van, nincs ilyen veszély) van szo.Ugy hogy inkább vegyél ujat.
2. AHogy írták, nem kell Durex, az csak a neve miatt drága. Vegyél ámrmilyen olcsobb ovszert. Bárhol kapni ovszert, szinte bárhol, élelmiszeruzletek, patikák, drogériák, supermarketek. Benzinkutakon inkább drágábbak.
Rajtad áll a dontés. Ha számodra tényleg probléma beszerezni friss ovszert, akkor szerintem simán bevállalhatod az "oreg" ovszerrel is az egyes pont szerint. De szerintem ha nem veszel egy uveg kolát és egy csokit, hanem kibírod a csoki nélkul és iszol helyett vizet, már osszejott az ovszer ára. Szerintem meg tudod oldani azt az uj ovszert, mégis csak jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!