Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lejárt óvszerrel szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lejárt óvszerrel szexelni?

Figyelt kérdés
Szüleimtől még decemberben kaptam egy doboz óvszert, ami januárig volt jó ( 50%os akció... Gondolom amiatt vették azt ). Most alakult úgy, hogy lefeküdnénk a barátnőmmel. Csakhogy az óvszer már 2 hónapja lejárt. Kockázatos, érdemes most a hétvégét kihagyni és venni egy újat, biztosra menni ( egyébként elég drága, tanuló vagyok így nehéz rá előteremteni a pénzt, de még mindig olcsóbb mint egy gyerek felnevelése ) vagy 2-3 hónap még nem vészes?
2017. márc. 25. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ez nem olyan, minthogy megeszed a lejárt joghurtot, és valszeg még semmi baja, ha meg mégis, maximum két napig megy a hasad. Ha az óvszer minősége kérdéses, az már nem valami megbízható, simán kiszakadhat aktus közben, mert gyengébb lehet már az anyag. Én semmiképpen sem kockáztatnék, mert nem csak a gyereknevelés vagy az abortusz drága és fizikailag-lelkileg megterhelő, de még az esemény utáni tabletta is.
2017. márc. 25. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
hát ha lejárt, inkább már ne használd, nem olyan drága a gumi... én is tanulok még, de tudok venni, annyira nem durván drága, a gyerek drágább sokkal
2017. márc. 25. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos,hogy nem használnám el.

Egyébként a továbbiakban hogy képzelitek el a barátnőddel az együttléteket?Ha tudtok félretenni akkor lesz szex?

2017. márc. 25. 19:47
 4/8 A kérdező kommentje:
3# inkább bevállaljuk, hogy csak kéthetente szexelünk, minthogy egy gyereket vállaljunk be ilyen fiatalon, tanulás közben.
2017. márc. 25. 19:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért van rajta a szavatossági dátum, mert a gumi elöregszik utána, könnyen szakad. Lidl-ben 800 ft 10 db új. Gondold át, kérlek!
2017. márc. 26. 05:28
 6/8 A kérdező kommentje:
5# ahol lakunk, nincs Lidl, de köszönöm a tippet, meg fogom nézni.
2017. márc. 26. 10:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj a legdrágább Durexet venni, az olcsóbb óvszerek is ugyanazon a minőségteszten mennek át, a drágábbaknál többnyire csak a márkát fizeted. A DM-ben, Rossmannban is lehet olyan gumit kapni, hogy 1000 Ft a 12 db-os, gondolom, valamelyik csak van a közeletekben. :D
2017. márc. 26. 22:19
 8/8 anonim ***** válasza:

1. Az ovszer szavatossága tobb év. Személyes véleményem szerint, tobb évnél pár honap plusz, nem okoz még semmilyen károsodást. Az a dátum rezervával van ugyis ráírva. SZerintem még elhasználhatod. Max annyi, h mielott épp telelőnéd az ovszer a punciban, kihuzod, és már kint nyomod tele. Ne kovezzetek meg a válaszomért kérlek.

Mind a mellett mégis csak gyerekrol és (akár betegségrol, de feltételezem ha baratnod van, nincs ilyen veszély) van szo.Ugy hogy inkább vegyél ujat.

2. AHogy írták, nem kell Durex, az csak a neve miatt drága. Vegyél ámrmilyen olcsobb ovszert. Bárhol kapni ovszert, szinte bárhol, élelmiszeruzletek, patikák, drogériák, supermarketek. Benzinkutakon inkább drágábbak.

Rajtad áll a dontés. Ha számodra tényleg probléma beszerezni friss ovszert, akkor szerintem simán bevállalhatod az "oreg" ovszerrel is az egyes pont szerint. De szerintem ha nem veszel egy uveg kolát és egy csokit, hanem kibírod a csoki nélkul és iszol helyett vizet, már osszejott az ovszer ára. Szerintem meg tudod oldani azt az uj ovszert, mégis csak jobb.

2017. márc. 27. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!