Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ízesített óvszerrel szabad szexelni?
Figyelt kérdés
Csak orális szexre, vagy szexre is szabad haszálni? Több helyen olvastam, hogy könnyebben kiszakad, mennyi ennek az állításnak a valóságtartalma? Vagy orális szex után érdemes újat húzni?2015. jún. 4. 20:28
1/7 anonim válasza:
Orális szexnél ki használ óvszert?:O
2/7 A kérdező kommentje:
Hát elméletileg alapvetően arra van kitalálva. :D
2015. jún. 4. 20:32
3/7 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz neki szextől. Viszont a szaga használat közben nagyon durva tud lenni. Tapasztalataim szerint
4/7 anonim válasza:
Na látod, első, ezt én se értem alapból.
Mondjuk ha nem bízol a partneredben, illetve abban, hogy egészséges, akkor jól jöhet.
5/7 anonim válasza:
Azzal csak vacsorázni szabad szexelni nem.
6/7 anonim válasza:
1# vagyok: Jó értem akkor mondjuk a prostiknak jól jöhet esetleg azoknak akik nagy egyéjszakás kaland kedvelők,de van aki egy komoly kapcsolatban is óvszerrel hajlandó csak kielégítni a párját?Én ilyenről most hallok először,kérlek világosítsatok fel,mert lehet én csinálok valamit rosszul :D
7/7 Joe.38 válasza:
Ízesített műanyaggal szabad e szexelni? Szabad , de minek? Ki szeret zokniban lábat mosni? Dugd a lány popijaba a futy..köst. Oda bele is lóhetsz. Nem.lesz se..ggbe terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!