Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nuvaring mellékhatás. Valakinek vannak hasonló tünetei?
Nőgyógyászod mit mondott?
Ugye nem szenvedsz két éve úgy, hogy nem mentél el dokihoz ilyen tünetekkel?
UglyKidJoe
Nem dehogy, Járok hozzá rendszeresen vizsgálatokra, de dokim szerint nem ettöl van. Csak én sajnos nem vagyok erről teljesen meggyőzödve. Sztem meg már abba kéne hagynom. Mindenki azt mondja, h a legjobb fogamzásgátló,minimális hormonnal, de egy idő után már sok lehet a szervezetnek is.... Én abszolute inkább erre gondolok, hogy elég most már. :-/
8 év hosszú idő, valószínű itt lesz elásva a gond. Teljesen lenyomta a saját hormonjaid.
Viszont egy pajzsmirigyes vérvételre menj el előtte! Sajnos nekem is gondot okozott a hormonális fogamzásgátló hosszútávon (8éve nálam is), alulműködik, a gyűrűt emiatt nem kellett letennem mert nem befolyásolja már, de helyre kellett hozni a dolgot. A hajam volt nagyon száraz, törtek körmeim, libidóm béka segge alatt volt és híztam pár kg-ot. Amint a pajzsmirigyemet helyretette a doki, megszűntek ezek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!