Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit mondjak anyának? Miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak anyának? Miért nem engedi, hogy szedjek fogamzásgátlót? SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés
Nagyon szokott fájni a hasam, 7-8 napig menstruálok, pattanásos a homlokom, és 50 kg vagyok, hízni is akarok, ráadásul 3 éve van barátom, hosszú távra is tervezünk még, és jó volna már úgy szexelni, hogy el is mehessen bennem... Ezért szeretnék szedni gyógyszert. de anyukám nem engedi meg, folyton a hormonokról dumál, hogy nem tesz jót stb. jól össze is vesztünk -.- :( 18/L
2010. máj. 11. 19:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Jaj b+ a sok okos..:D attól mert egészségügynél dolgozol még lehet h csak egy csicska ápolónő vagy úgyh ne verjed már magad!

Kérdezz már meg pár főorvos szülés-nőgyógyászt, hogy miért ajánlják fiatalabb korban is a fogamzásgátlót és hogy húú mennyi az esélye a meddőségnek(aztán poffázál légyszíves,

am meglátszik az agyiszinted-.-

2010. máj. 13. 12:24
 22/26 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy csicska ápolónő? Mekkora egy agyatlan idióta vagy. Néha a nővérek többet tesznek, mint egy két orvos. Attól meg, hogy csak egy "csicska ápolónő" még láthat trombózisos fiatalokat. Ezután a megszólalásod után csak annyit tudok mondani, hogy soha a büdös életben ne legyen melletted egyetlen ápolónő se. Szánalmas vagy.

(És mielőtt beugatsz, nem, nem vagyok ápolónő).

2010. máj. 13. 12:28
 23/26 anonim ***** válasza:
12:24-esnek: én nem verem magam,csak elmondtam a tapasztalatomat. Egyébként főiskolai diplomám van ugyhogy nem igazán vagyok csicska,az orvosok partnerként kezelnek. És hidd el kedves,nagyon sok az olyan orvos,aki aszerint ir fel 16 éves lányoknak fog.gátlót hogy melyik gyógyszercég küldte el nyaralni abban az évben...speciális vérvizsgálatot meg sajna kevés végez, ami kimutatná a trombózishajlamot.Mert hát az pénzbekerül a betegnek.És egyébként is lesz@rják...annyit se mond némelyik hogy nem kéne talán cigizni mellé
2010. máj. 14. 16:43
 24/26 anonim válasza:
16 éves kortól lehet szedni a fogamzásgátlót. amúgymeg a nőgyógyász megvizsgál mielőtt fel írna neked bármit is és olyat ír fel ami neked is jó.
2010. máj. 15. 17:33
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

Nőgyógyászokat az orvoslátogatók vesztegetik meg különböző formában, hogy ne foglalkozzanak a mellékhatásokkal, meg azzal, hogy a fogamzásgálló komoly veszélyeket hordoz magában.

Kis tinik úgy nyomatják a hivatalos gyógyszeripari marketingszöveget, mintha a saját bölcs gondolatuk lenne. Azért lehet tanulni a gyógyszergyárak reklámtechnikájából...

Az orvos meg egy szent, aki csak a te érdekedet nézi... a paraszolvenciáról nem hallottatok még? hogy azért hagytak embereket évekig szenvedni, mert nem tudták lefizetni őket? Tudjátok mi a ti gyógyszeretek nekik? Egy plusz nyaralás, vagy külföldi konferencia, amit a gyógyszergyártók az orvoslátogatókon keresztül fizetnek nekik hálából azért hogy x darabot eladott az általuk forgalmazott gyógyszerből.

Amúgy ha a barátotok szeretne titeket, óvszert húzna, mert érdekelné a ti egészségetek. De ti szeditek miatta a fogamzásgátlót, aztán mikorra sok év múlva ténylegesen kijönne a mellékhatás, és nektek súlyos eü. problémáitok lesznek, ő már rég árkon-bokron túl jár, és kb. a századik hozzátok hasonló ostobát húzza a farkára. De milyen jó neki, hogy az egészségetek árán biztosítottátok neki a problémamentes szexet :(

Kérdező: használj óvszert, ne tedd tönkre az egészésgedet. a pattanásokat meg a hízást ne hormonkezeléssel oldd meg, fiatal vagy még hozzá. Anyukádnak tökre igaza van, szerintem nagyon jó, hogy ennyire odafigyel rád.

2012. máj. 28. 20:00
 26/26 A kérdező kommentje:
szia utolsó válaszoló, ez a kérdés már 2 éves, azóta szedem rendszeresen, semmi bajom nincsen, ugyanazzal a pasival vagyok együtt. azóta már felnőttem fejben is, most már biztos nem kérdeznék ilyet :)
2012. jún. 4. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!