Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak anyának? Miért nem engedi, hogy szedjek fogamzásgátlót? SEGÍTSETEK!
Azért írtam be, hogy a saját véleményem. Nem akartam senkit lebeszélni. Felőlem aztán az szedi aki akarja.
Csak lehet, nem én vagyok az egyetlen aki így gondolja. Nem értem miért kell belémkötni.
Én a helyedben titokban csinálnám és csókolom... Ajánlom neked a Nuvaringet. Azt beteszed a hüvelyedbe, 21 napig bennt van, aztán kuka. Nincsenek árulkodó gyógyszeres levelek meg ilyesmik. Hűtőben kell tartani, ami gondolom a barátodnál megoldható. Ő elhozná majd neked ha kell, és bárhol felteheted egy mosdóban (akár nyilvános), 5mp az egész. Ha meg kivetted akkor kidobod valami nyilvános kukába. Az anyukád soha nem fog rájönni, hogy mi történik.
18 évesen nem kell erre engedélyt kérni, szerintem...
Szerintem inkább örülnie kéne, hogy rendesen akartok védekezni, és nem sipákoltok itt, hogy "jaj, megszakítással védekeztünk, lehetek terhes?"
Én 16 vagyok, és most kezdtem 3 hónapja a fogamzásgátlót, eddig semmi bajom tőle. Nem híztam, nincs köztivérzésem, semmi. Még a bőröm is szebb lett. Nőgyógyász is mondta, hogy 16 éves kortól nyugodtan lehet szedni. Te meg már nem is vagy olyan fiatal, mármint nem vagy már gyerek, kifejlődött mindened, beállt a ciklusod, stb.
Szerintem kérd meg anyukádat, hogy menjen el veled a nődokihoz, és kérdezze meg tőle, hogy mi a véleménye róla. Úgyis ajánlani fogja. ;)
köszönöm a válaszokat :)
egyébként nem azért mert nincs rá pénzünk, mert megbeszéltük a barátommal, h felesbe vesszük... csak azért mert hazudni nem akarok anyának, lelkiismeret furdalásom lenne... ő az egészségemért aggódik. de majd megmondom neki, hogy a mai készítmények nem olyan károsak mint régebben. :)
75%-osnak üzenem:
Mert egy 22 éves lány, aki pár éve szed tablettát, az ért hozzá, mi?
Azért, mert szedés közben nincsenek mellékhatások, nem biztos, hogy utána sem lesznek. Majd mikor a kis drága abbahagyja, mert rájön, hogy szeretné babát. És akkor hopp, nincs peteérés...
Gyakoribb az ilyen eset, mint hinnéd...
nálam is volt hiszti...
voltam orvosnál, mert nekem is nagyon szokott fájni a hasam, és ezt javasolta. de mondjuk az én orvosom jófej volt, mert mivel még nem vagyok 18 azt mondta, hogy csak akkor ír fel, ha anyuval visszamegyek. visszamentünk, és elmagyarázta neki, hogy milyen jó lesz így nekem.
persze amikor én próbáltam, akkor mindig oda lyukadtunk ki, hogy kicsi vagyok még ahhoz, meg hogy attól nem lesz jobb... -.-
17/L
Szia!
Nem tudom írták-e már, de ez: jó volna már úgy szexelni, hogy el is mehessen bennem... használjatok gumit és akkor elmehet benned, ne megszakítással csináljátok, és máris jobb lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!