Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Melyik fogamzásgátló tabletta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fogamzásgátló tabletta a legmegbízhatóbb?

Figyelt kérdés
Az érdekelne h melyik a legjobb amit ajánlatok, és mennyire kötelező fogamzásgátló tabletta szedése előtt orvoshoz menni? Ha nem megyek el és úgy kezdem el szedni akkor mi történhet?

2017. márc. 16. 23:07
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Mivel csak nőgyógyász írhatja fel megfelelő vizsgálat után, így muszáj dokihoz menni. Mindegyik bogyó megbízható, ha rendesen szedi az ember. Hogy melyik a legjobb neked, azt az orvos dönti el.

20N

2017. márc. 17. 05:48
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Te ennyire buta vagy? Nem történik semmi ,mert úgysem tudsz kiváltani semmilyet se..
2017. márc. 17. 10:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Úristen.

Én nem bírom már ezt a sok agyhalottat itt basszus

2017. márc. 17. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:
3-as lassan én se. Nem tudom mit hisznek ezek. Elmegy orvoshoz és azt mondja,jaj Dr. Úr GYK-n javasolták xy nevü gyógyszert és én azt szeretném. Édes istenem...
2017. márc. 17. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:

#4: látom egy véleményen vagyunk akkor.

De ez is egy hasonló okos ember:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__fogamzasgatlas__..

Esküszöm felidegesítenek már nagyon.

2017. márc. 17. 12:24
 6/8 anonim ***** válasza:
5 szerintem direkt csinálják.
2017. márc. 17. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Borzalmas. De naponta ezer ugyanolyan kérdés. De dugatni tudják magukat :D
2017. márc. 17. 12:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Hogy megértsétek miért kérdeztem ezt, én nem Magyarországon élek, nálunk nem muszáj hogy az orvos felírja..
2017. márc. 27. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!