Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves lány vagyok most kezdenék el fogamzásgátló tablettát szedni. Szerintetek melyik a legmegbízhatóbb? ÉS a legolcsóbb?
Nőgyógyászhoz kell menni!
Ennyire ne legyetek már ostobák. Orvos írja fel a neked leginkább megfelelő gyógyszert. Nem ár alapján kell dönteni.
Pedig ki kell, hogy ábrándítsalak, de egy NORMÁLIS orvos úgyse írja föl bemondásra. Lehet, hogy a tied igen, de egy tisztességes orvos nem fogja.
Az én legelső orvosom az éppen aktuális divat szerint mondott be nekem gyógyszert, vizsgálat nélkül és két hét után a sürgősségin kötöttem ki, mert agyvérzéses tüneteket produkáltam.
Nincs olyan, hogy legmegbízhatóbb, mert mindig van olyan nő, akinél nem válik be és mi van ha éppen a kedves kérdező lesz az.
na énmeg téged kell h kiábrándítsalak ugyanis nincsen SZEMÉLYRE SZABOTT GYÓGYSZER.
egy vérvételből sajnos nemderülki h van e trombózisra való hajlamod, az csak úgy derül ki, ha elmondod az orvosnak h volt már trombózisos a családban, ez esetben te vagy a hibás, h ezt nem közölted az orvosoddal. egyéb módszer a génvizsgálat, de ezt semelyik orvos sem csinál fogamzásgátló felírása előtt. kérésre csinálnak, pénz ellenében.
a vért azért veszi le az orvos, h megnézze a MÁJADAT és h van e vmi gyulladásod/fertőzésed. ennek semmi köze ahhoz h melyik foggátlót fogod megkapni. ezek csak rutinvizsgálatok, és a gép nemfogja kidobni h oké, erre a vérképre a yasminelle való, arra meg a mercilon.
vannak különbségek foggátlók között, de annak semmi köze a vérképedhez. megbízhatatlanoknak az egyfázisú való, mertha elfeljtenek egyet bevenni akkor még nincs tragédia. rendszertelen ciklusuaknak a 3 fázisú való, mert az segít beállítani, ellenben ebből nemszabad egyet sem elfelejteni bevenni.
vannak a kishormontartalmú tabletták, ezek azonban gyakran okozhatnak köztivérzéseket.
és ezeknek semmi, de semmi köze a vérképedhez. a májad a fontos h elbírja e a hormonokat, ugyanis a máj bomntja le a foggátlót. ezenkívül gyulladás/fertőzést néz, ami esetleg utánajárást igényelhet, ha foggátlót akarsz szedni. és ENNYI!!!!!
mindneki felejtse el, és ne terJessze tovább ezt a személyre szabott fogamzásgátló dolgot, mert ILYEN NINCSEN!!!!!!
fontos az orvos informálása a foggátló felírása előtt, ez a te feladatod. értem ezalatt azt h rendszeres e a ciklusod, kicsitse, vagy nagyon, jár e fájdalmakkal, kicsikkel vagy nagyokkal, pattanásokra hajlamos vagy e, trombózis volt e a családban, ilyenek. és ezek alapján válasxztaht neked egyet az orvos, de
nem a vérképed alapján. (véletlenül elküldtem az előzőt)
ha nem közlesz vele infókat, akkor felír egyet, amit másnak is felszokott azaz a "kedvencét" és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!