Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló-lány fizesse,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló-lány fizesse, vagy a fiú is szálljon be?

Figyelt kérdés
2010. szept. 27. 15:45
1 2
 1/18 Moszuke ***** válasza:
is-is
2010. szept. 27. 15:47
 2/18 anonim ***** válasza:
A párom mondta,h ő szivesen fizeti hisz végülis ő akar belém élvezni és nekem meg felboríthatja a hormonháztartásom, de végül nem akartam úgyh maradtunk az óvszernél.
2010. szept. 27. 15:48
 3/18 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezze meg a srác hogy beszálljon-e.. Mindenféleképpen szép gesztus. Valószínű a lány nemet mond. Pedig annyira alap lenne hogy a fiú fizesse, annyi átdozatot hoznak tényleg a lányok... Meg is hízhatnak, szőrösödhetnek, ...
2010. szept. 27. 16:31
 4/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az a minimum, hogy a fiú megkérdezze. Főleg ha a lány tanul, így a szülők fizetik a lánynak. Mi abban maradtunk a barátommal, hogy egyszer én, egyszer ő fizeti. Ha meg valamiért óvszer kell (antibiotikum, hasmenés stb...), akkor közösen vesszük meg.
2010. szept. 27. 17:30
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
ez a lány dolga...
2010. szept. 27. 18:23
 6/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, akkor mi a férfi dolga? Semmi? Nehogy már minden a lány dolga legyen. A minimum hogy a felét kifizesse.... mondjuk én nem szedném, de ha mégis szedném,tuti hogy behajtanám rajta, de egy normális pasi alap hogy felajánlja magától is.
2010. szept. 27. 23:33
 7/18 anonim ***** válasza:

Hol én, hol a barátom fizeti, így korrekt.

Mi az, hogy a lány dolga? Na nem már...

2010. szept. 28. 10:09
 8/18 anonim ***** válasza:

*Meg is hízhatnak, szőrösödhetnek

Hát elég nagy barom, aki ezt megvárja, a jól megválasztott tabi nem okoz ilyeneket. Ha meg szar a tabi és nem megy vissza a dokihoz, mert lusta, én nem sajnálom.

Fizetés: szerintem fele-fele korrekt (kivéve ha az egyik fél aránytalanul rosszabb/jobb anyagi helyzetben van, mint a másik), nem a lány dolga. Mert ennyi erővel a fiú dolga meg az, hogy húzzon gumit a farkára, mert a gyerekhez 2 ember kell, felteszem, ő se akar gyereket.

2010. szept. 28. 12:22
 9/18 anonim ***** válasza:
mi a barátommal felesben álljuk :)
2010. szept. 28. 16:39
 10/18 anonim ***** válasza:

Mivel a barátomnak nincs mindig annyi pénze, hogy az egészet fizesse (pedig ő akarta úgy), ezért általában felesben fizetjük. vagy egyszer ő, egyszer én.

olyat soha nem mondott, hogy a lány dolga lenne, és aki ezt mondja az egy nagy bunkó!

2010. okt. 4. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!