Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most itt mi a franc van mááááár? Lent a többi×. ×
Igen lehet menszesz terhesség alatt!Unokahugom is majdnem végig menstruált!
Ja,és a Discovery travel&Livingen szokott lenni hétvégenként a Nem tudtam hogy terhes vagyok című műsor,nagyon sok érdekes és meglepő dolgokat lehet látni!Érdemes megnézni!!
Szia!
Nekem például az első két hónapban rendesen megjött, aztán a harmadik hónapban csak barnás folyás volt, ekkor mentem dokihoz. Nálam valószínűleg valami hormonális probléma okozta, mert a 28. héttől ismét vérezgettem, sajnos az orvosok sem tudták kideríteni, hogy mi a baj. A szülés körül is voltak gondok, de aztán szerencsére minden jól alkult. Kisfiam tegnap volt 7 hetes és most békésen szuszog a kiságyban. :))
Szia!
Az előző anyuka vagyok.
Nekem a dokim azt mondta, hogy amikor a kistestvért tervezzük tesztelgessek, mert lehet hogy az egy teljesen normális (vérzés mentes) terhesség lesz, de lehet, hogy ugyanolyan mint az első. Ebből gondolom, hogy a teszt kimutatja akkor is a terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!