Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Négy éve élek párkapcsolatban, ebből három éve élek szexuális életet (egy és ugyanazzal az emberrel, mellesleg ő nekem az első). Mindig óvszerrel védekeztünk (Durex), és eddig semmi probléma nem is volt vele. Viszont ma, mikor végeztünk, és kivette belőlem, leesett róla a gumi. Sötét volt, szóval nem láttunk semmit, nem tudjuk, hogy teljesen le volt-e jőve, vagy rajta volt még a végén, és úgy csúszott le (ondó még volt benne)... persze, tudom, rettentően kicsi az esélye annak, hogy esetleg baj lenne, de szerintetek elmenjünk 72 órás tabiért? Nem tudom, hogy mi legyen, szerinte felesleges, de én akkor is aggódom..

Tudom, hogy most rengetegen le fognak ribancozni, meg ki fognak osztani, igazából rohadtul nem vagyok rá kíváncsi, felelősségteljesek voltunk mindeddig, és ezután is azok leszünk, baleset meg mindenkivel történhet... Szóval.. ti mit tennétek a helyemben? :\

2011. szept. 10. 00:29
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Azért, hogy megnyugodj menj el tablettáért,de szerintem is felesleges, de vannak már olyan tesztek amik 2nap után már mutatják, hogy mi a helyzet, és után már el lehet dönteni kell e tabi vagy sem.
2011. szept. 10. 08:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Két nap után? Erről még nem is hallottam. :)

Pontosan mi ez, és hol lehet kapni? És Köszi!!

2011. szept. 10. 09:24
 3/5 anonim válasza:
76%
Szerintem sem lehet semmi baj, bár ha én kerülnék ilyen helyzetbe, én is megrémülnék. Szerintem a tabletta jó ötlet.
2011. szept. 10. 12:01
 4/5 anonim ***** válasza:
49%

Az a két napos teszt a BEÁGYAZÓDÁSTÓL számítva két nap,nem az aktus után két nap.Ha valakinek van minimális biológia tudása,akkor tudja,hogy két nap alatt még nem jutott el a megtermékenyített petesejt a méhig úgy,hogy be is ágyazódjon.Ez minimum egy hét.Akkor pedig már az esemény utánit cseszheted.Ráadásul a 72 órás tabletta nem szünteti meg a létrejött terhességet,így az ilyen két napos tesztnek értelme sem lenne,ha létezne!

Azt javaslom hívd fel az orvosodat,hogy ilyen esetben ő javasolja-e az esemény utánit.Az sem mindegy,hogy a ciklusod hányadik napján tartasz.

2011. szept. 10. 21:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsó: igen, ezen én is meglepődtem, de ma már ki tudja.. :D

Egyébként elmentem tabiért, sikerült az utolsó utáni pillanatban megszerezni, péntek este volt a baleset, most hétfő délután van, méééég éppen hogy... már előbb is mentem, de a 'tini'ambulancián elég érdekes szitu volt, rengetegen voltak, főleg nálam (jóval) fiatalabbak, olyan is akadt köztük, akiből ömlött a fűszag, látszott rajta, hogy totálra be van nyomva.. mellesleg azt is előttem hívták, aki utánam érkezett, úgyhogy 'röpke' 2 óra után ott feladtam, inkább megvártam a mai napot és elmentem a háziorvoshoz... remélem tényleg nem lesz semmi gáz... köszi a válaszolóknak! :)

2011. szept. 12. 16:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!