Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 51 éves vagyok. Már több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

51 éves vagyok. Már több mint egy éve nem menstruálok... Teherbe eshetek még ha nem vigyázzunk???

Figyelt kérdés
jan. 13. 06:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
jan. 13. 06:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Próbáljuk ki
jan. 13. 08:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mivel nem menstruálsz nincs peteérésed így nincs petesejt amit meg tudna termékenyíteni a spermium. Szóval nem kell védekezned nem lesz gyerek bármit csináltok.
jan. 13. 09:06
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
Van meg ra esely !
jan. 13. 10:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. 24/N.
jan. 13. 20:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szerencsés a párod, hogy te még 51 évesen is szexelsz vele. Ha 1 év kimaradt akkor nem valószínű a teherbe esés de érdemes erről a nőgyógyászod kérdezni.
jan. 14. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi mindketten 69 es 68 evesek vagyunk , akkor szerencseseknek szamitunk hogy kb heti 1 vagy 2 alkalommal vagyunk egyutt? van amikor csak simogatas van (de ugy is jo lesz mind a kettonknek ) van hogy aktus de az ritkabban mert volt egy mutetem ami miatt ebben ovatosnak kell lenni. a mi korunkban levo hazasparoknal mar nem mukodik a sex? Fiatal korunkban mindketten rettentoen sex orientaltak voltunk egymasra, volt hogy egesz ejjel ment aztan elmentunk dolgozni es este lefekves utan ujra. de ez meg akkor amikor 40 elottiek voltunk. nagyon szeretjuk egymast nemsokara 50 eves hazasok leszunk mindkettonknek a masik volt az NAGY SZERELEM. nem elsok voltunk egymasnak de szerelem szempontjabol igen.

szoval ez akkor szerencse , masoknal eddigre mar elmegy az egesz ?

Kerdezo: ritkan de elofordulhat hogy valaki menopauzaban van es alkalmankent erik egy egy peteje, de eleg keves az esely hogy terhes leszel.

febr. 3. 09:59
 8/8 anonim ***** válasza:

51 évesen azért kicsi a valószínűsége de én azért óvatos lennék.

7. Őszintén gratulálok az évfordulóhoz. Ma már azt mondom, hogy a jó kapcsolatnak nem alappillére a szex. Sőt. Olyan mint a drog. Függőséget okoz és alapvetően negatív dolognak tartom. 44 éves koromig csináltam aztán jött a párom menopauzája. Így utólag visszagondolva nagyon örülök neki, hogy leszoktatott úgymond a szexről. Soha többet! Sokkal nyugodtabb így az élet.

51F

febr. 3. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!