Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Spirállal kapcsolatban mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spirállal kapcsolatban mit javasoltok?

Figyelt kérdés

34 éves vagyok, mindig gyógyszert szedtem, de egyre kisebb a libidóm és gyanítom, hogy ettől. De ha nem is ettől a trombózisveszély miatt nem szeretném sokáig szedni már, ezért elgondolkodtam a spirálban, viszont régebbről nagyon sok baba született az mellett, ez a mostaniaknál hogy van, mennyire megbízhatóak a hormonmentes spirálok? Van, amit kifejezetten javasoltok/nem javasoltok? Gondolom ebből is több márka van

+1 kérdés, mennyibe kerül (ez nem befolyásol a döntésban, csak kiváncsiság)

tegnap 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Anyunak volt spirál felhelyezve, de gyulladás miatt el kellett neki távolítani. Nem szerette. 24/N.
tegnap 20:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Erről én is szívesen fogadnék véleményeket akár privátban is. 27/N.
tegnap 20:46
 3/6 A kérdező kommentje:
kiegészíteném a kérdésem a rézgyönggyel és hogy kelyhet használok
tegnap 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Szintén zenész. 34 éves vagyok. A dokim mondta hogy lassan ideje lenne váltani spirálra a gyógyszerről. Rokonaim közül sok embernek volt már, és szinte mindenkinek gyulladást okozott, és le kellett szedni. Valahogy én is pont ezért tartok tőle. Még okosabb én sem lettem a kérdésben, de hátha valaki majd mond róla jó tapasztalatot is.
ma 07:50
 5/6 anonim ***** válasza:
20%
Miért nem használtok csak simán óvszert?
ma 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon kiszámíthatatlan.. Vagy bírja a szervezeted, vagy nem. :(

Ha minden kötél szakad, akkor marad a szimptotermális módszer.

ma 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!