Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A barátnőm nagyon csikis, de olyan szinten, hogy a punciján, a mellén és az arcán kívül kb. sehol nem tudom megsimogatni, csak akkor ha nagyon fel van izgulva ( azt mondja akkor nem érzi). Nagyon jó lenne végig simitani a hasát, combjait stb., de így nem jó mert mindig összerándul. Nem tudjátok, hogy lehet elmúlasztani a csiklandósságot? 19F2016. jún. 15. 20:42
2/11 anonim válasza:
Érintsd meg ott, ahol meg lehet simogatni. Tartsd ott kicsit a kezed. Majd nagyon lassan indulj el egy olyan testrész felé, amit nem tudtál eddig csiki nélkül simogatni. Folyamatos érintés legyen, csak lassan csúsztasd a kezedet. De ne sokat egyszerre, kezdetben csak egy tenyérnyit. Majd vissza oda, ahol kezdtétek és bírja. Így egyre nagyobb távolságra merészkedheszt a testén a "biztonságos" zónáktól. Talán így megszokja máshol is a simogatást.
3/11 anonim válasza:
erősebben simogasd, ne nagyon gyengén.
4/11 anonim válasza:
Én is csikis vagyok,de én ponthogy akkor a leginkább,mikor fel vagyok izgulva :D Bár ez csak akkor akadály,ha nagyon gyengéden simítanank végig,olyankor libabőrös leszek és összerándulok.De nem tudom,ezzel mi a probléma...szerintem ez aranyos dolog:) Kicsit határozottabban simogasd,ne csak az ujjbegyeid hegyével és meg van oldva.
6/11 Noren1989 válasza:
#3as a tuti. Az én barátnőm is ilyen: ha már majdnem fáj neki a simogatás, akkor ok. A nagyon gyengéd cirógatás számba megy nála, szóval az kerülendő.
26/F
7/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, 5-ös: SZLAMB
2016. jún. 15. 22:13
8/11 anonim válasza:
Micsodu? Sz.d L. és a többi az mi? Nem beszélni szefos nyelv
10/11 anonim válasza:
Köszcsi, akkor most megyek oszt megteszem, kívánj sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!