Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyeket javasoltok ahol megismerhetném mondjuk a késöbbi páromat?
Figyelt kérdés
Tekintve higy vidéki vagyok,kissé nehezebb a helyzetem mint a fővárosiaknak.Köszönöm a válaszokat 19F :)2018. aug. 28. 23:35
2/5 A kérdező kommentje:
Igen
2018. aug. 28. 23:49
4/5 anonim válasza:
Ha nyitott vagy bárhol lehet ismerkedni,kivéve,ha otthon ücsörögsz.
5/5 anonim válasza:
Közeli városokba, amikor csak lehet, utazz el. Sok helyen vannak melegbarát bárok vagy egyszerűen olyan hely, ahova köztudottan több meleg jár. (Google: "város név melegbarát blah-blah..." remélem tudod, hogyan működik az internet :P)
Én egyetemi beíratkozáson nem tudtam elhinni, hány srác bámult egyértelműen engem...jó, egyikük se közelített meg, de kicsit azért több esélyem van pártalálásra, mint egy elöregedő faluban, ahol én vagyok az egyik utolsó generáció és egész nap a laptopomat nyomom a szobámban...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!