Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi idő alatt kapom meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt kapom meg a gyógyszert?

Figyelt kérdés
Fogamzás gátlót szeretnék felíratni. De előtte kikel, hogy vizsgáljon az orvos( vérvétel, rákszűrés), mennyi időbe telik mire megkapom a gyógyszert?
2010. máj. 10. 19:54
 1/4 nielindi ***** válasza:

tölem nem vettek vért. megvizsgált, kérdezett pár dolgot, és felirta. rákszürést is csinált, 1 hét mulva mehettem az eredményért.

23/L

2010. máj. 10. 20:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Labor, vaginális vizsgálat. Ha utánajársz kb. 1 hét, de úgy számitsd h a menses 1. Napjára kell essen az 1. Tabi! Ez fontos különben pocsékba megy a havi adag!

Lexy/18

2010. máj. 10. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
én azonnal kaptam receptet egy vizsgálat után , elküldtek vérvételre és kellett egy rákszűrés is. de a gyógyszert a következő menstruációkor már szedhettem,függetlenül attól h megvan e a rákszűrés eredménye. Az egyik barátnőm viszont csak a rákszűrés után kapta meg (1 hónap után)
2010. máj. 10. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. máj. 10. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!