Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idő után már véd a Jangee fogamzásgátló tabletta?
"Bocsi de inkább egy olyan embernek higgyen mindenki aki tanulta ezt és ért a témához,"
Miért, szerinted, aki a fog. gátlókat "kitalálja" és ezáltal a betegtájékoztatókat írja, az nem szakember? Az nem rendelkezik diplomával? Nem a fenét nem.
Nagyon egyszerű oknál fogva hat már az első szemtől kezdve a fog. gátló. Ugyanis nem csak a peteérést gátolja meg, hanem olyan közeget hoz létre a hüvelyben, ami nehezíti a spermiumok célba jutását, illetve annyira elvékonyítja a méh nyálkahártyát, hogy ha netán meg is történne a peteérés, illetve a megtermékenyítés, akkor a megtermékenyített petesejtnek ne legyen hová beágyazódnia. És ha valaki a menzesz első napjától, amikor is ugye indul a ciklus, már szed ilyen jellegű fog. gátlót (ami az első szemtől kezdve véd), az már kifejti rögtön a kezdetektől ezen hatásokat, pontosan ezért nem szükséges kiegészítő védekezés. Úgyhogy nyugi, nem okoskodok, csak nem véletlenül írják ezt a betegtájékoztatóban. A nőgyógyászok egy része pedig nem azért mondja, hogy használj kiegészítő védekezést, mert szükséges az első akárhány hétben, hanem mert ha esetleg a szedője először szedi életében, gyakori, hogy nem szedi rendesen, illetve nincs tapasztalata vele, így könnyebb a kihagyás lehetősége, ezért mondják, hogy alkalmazzon kiegészítő védekezést a szedője. De nem azért, mert ne fejtené ki a hatását a fog. gátló már az első szemtől fogva, ami olyan fajta. Mert kifejti.
10:27
Köszönöm a hihetetlenül értelmes hozzászólásod:) Nem azért kezdtem el a fogamzásgátlót,hogy "orrba szájba dughassanak" mindenféle jöttmentek. Komoly kapcsolatban vagyok,es közösen döntöttük el,hogy jöhet a tabi,mert hát az óvszerrel akármi történhet és nagyobb a hibaaránya.
De hát mit is magyarázkodok egy bunkó kis senkiházinak... :)
Nagyon szívesen!
A kis senkiházi üdvözli anyucikád!
Ő is olyan kis tüzes mint te!
Ma meg rakjon meg rendesen a pasikád, hiszen már happy van véd a gyógyszer! Igaz egy tájékoztatót nem tudsz elolvasni de az a lényeg hogy ki legyél elégülve! :*
81%-os te magadra írod hogy valaki segítő szándékkal ír okos dolgokat?
Atya úristen. Van önbizalom látom :D dicsérgetni magad azt tudod!
Mondjuk én is próbáltam segíteni az elején hogy mennyit várjon de a kis lotyó letámadott. Remélem terhes lesz.
"Mondjuk én is próbáltam segíteni az elején hogy mennyit várjon de a kis lotyó letámadott. Remélem terhes lesz."
Lehet neked sem ártana egy jó kis együttlét, ahol levezethetnéd a fölös energiádat és akkor nem lennél ilyen támadó! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!