Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már hat újra a fogamzásgátló?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Előző hónapban kihagytam a 21.szemem,(előtte nap együtt voltunk) , és a szünetem első napján pótoltam, de jóval több mint 12 ora késéssel. Ezután tartottam a szokásos 7 napos szünetem, megjött rendesen, és újra elkezdtem hétfőn szedni a gyógyszerem. Egész hónapban óvszerrel is védekeztünk a biztonság kedvéért, és most végeztem a levéllel. A következőnél, amit most majd elkezdek lesz már védelem, ugye? :) Köszönöm a válaszokat! (A gyogyszert nem elfelejtetgem akkor bevenni, hanem elgurult és csak másnap találtam meg)2017. márc. 5. 20:13
1/3 anonim válasza:
Tehát a kihagyott szem óta eltelt egy teljes levél? Ebben az esetben nem kell már félnetek, biztosan hat a gyógyszer.
Egy tipp: az egyik levelet különítsd el, ne használd, abból tudod pótolni a szemeket ilyen esetben, ha elveszítenéd vagy ha pl. hasmenés-hányás miatt nem szívódna fel. Így egy hónappal hamarabb kell menned az új receptért, de legalább ott a tutibiztos pótlási lehetőség. Én így csinálom.
2/3 anonim válasza:
Mi lenne ha el olvasnád a tájékoztatót?
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm első, nagyon aranyos vagy, ez egyébként tényleg jó ötlet! Második, elolvastam, többször is, de azért van az oldal , hogy ha valamiben nem vagyunk biztosak megkérdezzük, hátha valaki tudja rá a választ :)
2017. márc. 5. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!