Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idő után már véd a Jangee fogamzásgátló tabletta?
Én is Jangee-t szedek.
Nekem az orvos egy hónapot mondott. Be is tartottuk, nem haltunk bele.
Én sem értem miért nem olvasod el a tájékoztatót. Vagy nem mondta el az orvos?
22N
Érdekes,az enyém elmondta,meg a tájékoztató is írja..
Miért nem lehet elolvasni?
Az orvosok 2 hetet-1 hónapot szoktak mondani.
A 12.szem még két hét sincs.
De te tudod...
Ha előtte nem szedtél ilyen fajta (tabletta) fogamzásgátlót, és a menstruáció első napján kezdted szedni, már akkortól véd, ha a 2. vagy későbbi napon, akkor még egy hétig/hónapig (ez biztosan benne van a betegtájékoztatóban, én egy hétre emlékszem) kiegészítő védekezést kell alkalmazni.
Ha előtte is szedtél, és akkor kezdted, amikor a másikat kellett volna folytatni, rögtön véd, ha később, egy hónapig kiegészítő védekezést kell alkalmazni.
"Az orvosok 2 hetet-1 hónapot szoktak mondani.
A 12.szem még két hét sincs. "
Az orvos nem gyógyszerész. Az orvos csak azért mond 1 hónapot, hogy mondjon valamit biztos, ami biztos alapon. A biztos mindig az, amit a betegtájékoztató ír. És ha az azt írja, hogy ha a szedője a vérzése első napján kezdi el szedni, akkor már az első szemtől véd, akkor az úgy van. Ha nem így lenne, szerinted hány pereskedést kellett volna a cégnek csinálnia? Nem írnak bele hülyeséget pont ezért.
#7: Te talán nőgyógyász vagy hogy megkérdőjelezed azt amit az orvosom mondott? Bocsi de inkább egy olyan embernek higgyen mindenki aki tanulta ezt és ért a témához, és nem a te okosságaidat tartja be. Nekem 2 hetet mondott az orvosom, betartottuk. Mit kell ezen annyit problémázni?
Majd ha orvosi diplomád lesz akkor gyere vissza észt osztani. Köszönöm!
Tegnap este volt lehetőségünk személyesen beszélni egy nőgyógyásszal. Azt mondta,nem kell paráznunk. Azt az egy hónapot azért szokta mondani a legtöbb nőgyógyász,mert ez olyan,mint a májkrém.:D Ha arra rá van írva,hogy május 26-ig jó,akkor ő még 28-án is nyugodt szívvel megeszi. Csak valamit muszáj mondaniuk,és a legelterjedtebb az egy hónap lett. De megnyugtatott minket,hogy ha valaki minden nap pontosan beveszi a tablettát,nem felejti el stb.,akkor ő még nem hallott olyanról,hogy valaki teherbe esett volna. Főleg így,hogy nem is élvezett belém a barátom.
Minden esetre nagyon szépen köszönöm a lekezelő,gúnyolódó hozzászólásokat! Tudtommal ez egy olyan oldal,ahol az ember kérdezhet,ha kétségei vannak BÁRMIVEL kapcsolatban. Ha nem tudsz normálisan válaszolni,semmi gond,pörgess tovább!:)
A valóban kedvesen,normálisan válaszolóknak pedig köszönöm szépen! :*
De jó! Feldobtad a napom hogy akkor dughatnak téged orrba szájba!
Köszönöm a jó hírt! :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!