Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Negativ tesztem van de vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Negativ tesztem van de vannak tersehhégi tüneteim. Ez mi lehet?

Figyelt kérdés
tehát szerda óta késik és pénteken csináltam tesztet...negatív lett de viszont sokszor van hányingerem, émelygek, a melleim feszülnek, sokszot van olyan érzésem mint hgy ha meg akarna jönni...viszont nem kivánom az ételeket...ez mitől van....amugy akkor voltunk eggyüt a barátmmal amikor peteéréssem volt tehát 19.-én....de nem csak 19-én hanem + 20-11-22-23-24. és miután elélvezett én pedig nem meg várta még vissza állt neki és ujra volt bahatolás...és persze megszakitásos módon védekezünk...
2010. máj. 9. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Gondolom tiéd a múltkori kérdés, tedd fel inkább a teherbeesés témakörben, ott ezerszer több hozzáértő van, itt normális választ csak egy két embertől fogsz kapni, mindjárt jön a védekezésről való kioktatás, holott esetedben ez nem szükséges.

Továbbra is azt tudom mondani, mint a múltkor, hogy ismételd a tesztet és hogy több esélyed van arra, hogy nem vagy várandós, minthogy igen, de én szurkolok,hogy terhes legyél :) Qupido, reggeli első vizeletből és írd meg az eredményt :):)

2010. máj. 9. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:
ki tudja mutatni a teszt egyáltalán ilyen hamar? sztem pár nap mulva csinálj uj tesztet ha addig nem jön meg. amugy sztem meg fog jönni ha már vannak oylan érzéseid
2010. máj. 9. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:
amugy msot akkor terhes szeretnél lenni v nem? és hány éves vagy ha megkérdezhetem?:)
2010. máj. 9. 17:47
 4/8 A kérdező kommentje:
igen én voltam az aki kérdezte már máskor is (vagyis tegnap) amugy pedig 21 éves vagyok
2010. máj. 9. 17:55
 5/8 A kérdező kommentje:
és igen én szeretnék babát
2010. máj. 9. 17:56
 6/8 A kérdező kommentje:
kedves második kommenteló...igazad volt.... :S kb 5 perce megjött :(
2010. máj. 9. 18:32
 7/8 anonim ***** válasza:

csak psziché semmi más.

Te akartad, a tested produkálta a tünetet.

2010. máj. 9. 18:45
 8/8 anonim ***** válasza:
bocsi nem volt szándékos:( de akkor mért védekeztek ha babát szeretnél?
2010. máj. 10. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!