Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért lehetnek ilyen tüneteim?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehetnek ilyen tüneteim? Nem hinném, hogy "baj" lenne

Figyelt kérdés

4-5 napja furcsa tüneteim vannak: émelygek délutánonként kis mértékben, fáradt vagyok, fejem is fájdogál. Amúgy is migrénes vagyok, de azért a terhesség is megfordult a fejemben. A párom azt mondta, hogy ne beszéljek hülyeségeket, mert MINDIG védekeztünk, illetve mielőtt elment, mindig kivette gumival is (túlságosan félek, hogy elszakadhat a gumi, ezért csináljuk így).

CSak nincs semmi ilyesmi..tesztet nem tudok venni, anya jó ismije a gyógyszertáros, drogéria 30km-re van.

2011. jún. 30. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Küldj be mást a tesztért akkor, szerintem oldd meg még mindig jobb mintha 2 hónap múlva derülne ki a turpisság...
2011. jún. 30. 15:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Erre nem gondoltam:) De egyébként ilyen feltételek mellett hogyan eshettem teherbe? Józan ésszel belegondolva sehogy: nem volt lyukas a gumi, nem is bennem élvezett el, sose csin. védekezés nélkül. De akkor is bennem van a félsz.
2011. jún. 30. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne ijesztgesd magad feleslegesen. Ennyi védekezés mellett szinte teljesen kizárt, hogy teherbe estél volna, viszont rengeteg más oka is lehet a rosszulléteknek. Lehet egy vírus, lehet vérnyomásprobléma, magnézium vagy vitaminhiány, esetleg ha nem ittál eleget a melegben...még hosszan sorolhatnám. Mindenesetre ha pár napon belül ez nem szűnik meg, akkor menj orvoshoz, de ne nőgyógyászhoz.
2011. jún. 30. 15:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Anya megölne, ha terhes lennék, azért is védekezünk így. Barátomnak nem túl kellemes, de megérti, hogy ennyire félek.
2011. jún. 30. 15:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Amennyire tudom terhességnél nem délután vannak émelygések, hanem az úgynevezett ,,reggeli rosszullét" :) De én még nem voltam terhes csak hallom ezeket :) Nyugi nekem kb hetente ilyen panaszaim vannak, én is migrénes vagyok, és főleg mivel most ilyen frontok vannak ne csodálkozz. De ha meg akarod nyugtatni magad akkor teszt, de én arra voksolok h nincs baj :)
2011. júl. 1. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!