Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Aki lány akkor is szed fogamzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki lány akkor is szed fogamzásgátlót, amikor nincs kapcsolatban, az miért teszi?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok és csak érdekel. Eddig kb 20 nővel voltam az életben és úgy 3-4 volt, akik úgy is szedtek fogamzásgátlót, hogy nem volt senkijük amúgy előttem sok ideje.

Nem is ribik voltak, édes, normális, aranyos lányok mind. Olyan 20-24 éves lányok voltak mind.

26/F

2017. febr. 24. 09:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
69%

De minek magyarázzátok egy ilyen buta senkinek?

Majdnem 30 éves de lövése sincs mi a fogamzásgátló. Csak ugat mint a kutya.

Ja meg ne írjatok ide neki kommentet mert perverz priviket ír a válaszolóknak :S nagyon beteg.

Plusz szerintetek hetero az ilyen ember aki női dolgokkal kapcsban érdeklődik?

A KÉRDEZŐ SZERINT CSAK A RIBIK SZEDNEK FOGAMZÁSGÁTLÓT!

2017. febr. 26. 14:16
 22/23 anonim ***** válasza:
54%
Stabilizálja a menstruációt, nincs az hogy "jó akkor a héten valamikor megjön, akkor hordjuk magunkkal a túlélő szettet hogy ha hirtelen megjön ne legyen baj" napra pontosan tudja az ember mikor jön meg, nekem meg vissza is fogja úgymond, nuvaring nélkül a falat kaparom a fájdalomtól és a niagara vízesés folyik belőlem, egy xxl betétet 2 óra alatt átszivárgot, fog. gátlóval reggel felteszek egy extra nagy tampont, délutánig nem kell félnem, első napon van kb egy óra hasfájás és ennyi.
2017. febr. 26. 14:53
 23/23 anonim ***** válasza:
71%

#21, nem a kérdező beismerte hogy nem ért hozzá, gondolom azt hitte a fog. gátló egyetlen szerepe hogy ne legyél terhes és ezért furcsállta hogy még olyan csajok is szedték kapcsolaton kívül akik nem fekszenek össze fűvel-fával.

Tudom itt mindenki szereti a legrosszabbat feltételezni hogy a kérdező nyilván azért mondja mert egy szexista f-a-szfej és nem azért mert mondjuk szimplán nem tudja miért szednék.

2017. febr. 26. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!