Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Aki lány akkor is szed fogamzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki lány akkor is szed fogamzásgátlót, amikor nincs kapcsolatban, az miért teszi?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok és csak érdekel. Eddig kb 20 nővel voltam az életben és úgy 3-4 volt, akik úgy is szedtek fogamzásgátlót, hogy nem volt senkijük amúgy előttem sok ideje.

Nem is ribik voltak, édes, normális, aranyos lányok mind. Olyan 20-24 éves lányok voltak mind.

26/F

2017. febr. 24. 09:39
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

De miért? Ez a baj hogy neten lehet szitkozódni agyatlanul és egy "mert..."-et már senki nem fűz a mondandójához.

Szerintem a kérdésem is normális volt és 1-2 kivétellel a legtöbb ember is nagyon normálisan válaszolt rá.

Saját magamról is leírtam, hogy nem értek a témához, úgy tettem fel a kérdést, mert egyszerűen csak kíváncsi vagyok.

2017. febr. 24. 18:30
 12/23 anonim ***** válasza:
71%

Te ítélkezel ismeretlenül. Verd a farkad akkor a lepontozásdra.

Nem hiszem hogy bármi rosszat írtam. Te kezdted a hülye elméleted.

Részemről ment a felpontozás blablabla. Gyerekes vagy és buta. Neked egyébként nem mindegy ki miért szed fogamzásgátlót? 26 évesen ha nem voltál képes megkérdezni az aktuális partnereidtől hanem itt ismeretlenül be vagy tojva akkor nincs miről beszélni. Élvezkedj továbbra is gyakorin ;) Az meg hogy mit érdemlek meg nem egy ilyen kis ... fogja megmondani.

2017. febr. 24. 18:31
 13/23 anonim ***** válasza:
57%

Mert az vagy. Egy nőt így letámadni. :D egy kib**** szott nagy f **szfej vagy :D

Mama kedvencei jaj istenem :D

2017. febr. 24. 18:33
 14/23 anonim ***** válasza:
68%

Te írtad hogy nem értesz a témához. Akkor mit osztod itt az észt?

Édes normális aranyos lányok voltak mint. Te tuti homi vagy gecc :D

2017. febr. 24. 18:35
 15/23 anonim ***** válasza:
54%

NEM IS RIBIK VOLTAK

Mert szerinted csak az szedi aki ribi?

Nyomorult f*** szfej

2017. febr. 24. 18:36
 16/23 anonim ***** válasza:
26%

Eddig kb 20 nővel voltam életemben.

Ki nem fossa le? A szádat fosom tele.

2017. febr. 24. 18:37
 17/23 anonim ***** válasza:
71%

Tobb okbol szedem:

1.felrekezeltek egy eros gyogyszerrel, amitol hormonzavarom lett

2. Ettol undorito cisztas pattanasokkal lettem tele

3. Szinten emiatt ket hetig tartott a menzeszem, szoval egy honapban kb egy hetig nem omlott belolem a ver

4. Annyira vereztem, hogy a legnagyobb ob tampon plusz a legtobb cseppes ejszakai betet nem birt ki fel orat

5. Szulesi, vajudasi fajdalmaim voltak a menzesz alatt, gyogyszer nem hatott, a falat kapartam

6. Allandoan elajultam

7. Borzasztoan elkezdtem szorosodni

Erre mindenre megoldas a fogamzasgatlo tabletta.

2017. febr. 24. 18:43
 18/23 anonim ***** válasza:
40%

Az orvosok nem ajánlják a megszokott, bevált gyógyszer váltogatását, szüneteltetgetését. Sokkal több gondot okoz a gyakori szünet (pár évente) mint a tartós szedés. A mai tabik a terhesség tervezéséig szedhetőek már. Én is rákérdeztem 2 orvosnál is hogy mi legyen, hogy legyen, így döntöttem úgy anno hogy tovább szedem mert csak több gond lenne a szünetben.

Ha egyszer abba akarja hagyni valaki akkor minimum a 3 de inkább a 6 hónap szünet kell. Ez alatt simán lehet új kapcsolat ahol másodlagos védelmi vonal lehetne a tabi a gumi mellett, ami nem hátrány.

Amikor újra elkezdi az ember ismét jön a megszokási időszak (nálam roppant kellemetlen volt 2 hónapig folyamatos hányingerem volt és vérezgettem) sőt van hogy az a tabletta később már nem lesz jó, mert a szünet megváltoztatta a hormonokat.

Ráadásul a tabletta járulékos jótékony hatása a fogamzásgátló hatás mellett a menzeszre gyakorolt hatás is. Pontossá, szabályozhatóvá (tologatható) tesz azt és pl fontos vizsga, nyaralás alatti vérzés elkerülhető így. A fájdalmas menzeszen is segít. Van akinek pedig a bőrére, hajára gyakorolt hatás is jelentkezik, abbahagyás után viszont ez a legtöbb esetben felborul egy időre és csúnya lesz a bőr/haj, a vérzés kiszámíthatatlan is lehet, ami ismerkedésnél nem vonzó és kellemetlen tud lenni.. Sőt ha újra szedni akarja valaki akkor meg kell várni az első természetes vérzést, ami az elhagyás után előfordul hogy fél évig kimarad, ez után foglalkoznak vele az orvosok egyáltalán.. így nem is tudja folytatni a lány.

2017. febr. 24. 20:36
 19/23 A kérdező kommentje:

17-18:

Köszi!

2017. febr. 25. 00:14
 20/23 anonim ***** válasza:
52%

A fogamzásgátló 28 napra pontos mű ciklust hoz létre, így mindig pontosan jön meg a vérzés. Persze ez nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés, tehát kikapcsolja a menstruációt és egy mű ciklust hoz létre mű vérzéssel. Na de nem ez volt a kérdés, csak rendbe akartam tenni a dolgokat.

Én szakítás után azért nem hagytam abba, mert nem akartam, hogy pont nyár előtt esetleg felboruljon tőle a ciklusom nyaralások előtt. Bár nekem előtte is napra pontosan 28 napos ciklusom volt, de féltem, hogy a hormonok miatt esetleg kavarodás lesz. Nyilván jobb volt, hogy pár napot tudtam tolni rajta, ha ütközött valami fontos programmal.

Azért is jó volt, hogy fogamzásgátlót szedtem, mert szebb lett az arcom, egyáltalán nem voltam pattanásos. Másrészt a mellem is nagyobb lett picit.

A fogamzásgátló szedése előtt minden menstruáció kínszenvedés volt. Elájultam (suliban, hídon, városban, tömegközlekedési eszközön, stb), hányingerem volt, görcsöst a hasam, mint az állat, 7 napig tartott a szenvedés, és a normál tampont is 1-3 óránként kellett cserélnem. Mióta szedem a fogamzásgátlót, nem vagyok rosszul, a vérzés néha csak barna maszatolás, a mini tampont is ritkán kell csak használnom, annyira gyenge a vérzés, és csak 3-4 napig tart. Előny, így nem kellett a suliba felmentés és igazolás, se a munkahelyre műszakcsere.

Remélem, kielégítő választ adtam. :)

20N

2017. febr. 26. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!