Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakadt óvszer?!
Sziasztok!
A párom évszrevette szex után hogy szakadt az óvszer. OLDALT szakadt ki a gumi.
Lehetek terhes?
Csak óvszer! Szerintem még fiatal vagyok ahhoz.
De vettem be eseményutánit..remélem nem lesz baj! Voltak görcseim fájt a fejem stb. Ma van 4. napja hogy bevettem de eddig nincs vérzésem pedig a mensimnek is 20.-a körül kellett volna megjönnie..ma csináltam tesztet és negatív lett
Mihez vagy fiatal ha szexelsz? Ilyenkor ezt mondani basszus...
Amúgy a terhességi is két hét után mutat valamit, ha túl fiatal vagy akkor hamar megtanultad hogy nem csak óvszert kell használni ;) ,én speciel mindig használok gumit (férfi vagyok) ,de ha a lány nem használ B opciót akkor az esetleges gyerek is az ő dolga,én a részemről védekeztem,így ennél többet nem tehetek.
Remélem nem lettél terhes,csak stressz vagy mit tudom én,de menj el egy dokihoz,nem néz le meg semmi,épp ellenkezőleg! A dokik azért vannak hogy segítsenek és nem Istenek hogy az utolsó pillanatban döntsenek/segítsenek ,mert doki legyen a talpán aki képes ilyen jó döntéseket hozni (itt most általánosságban mindenre mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!