Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek szakadt már ki szex közben óvszer, aminek lett következménye?
Volt párommal többször jártunk úgy, hogy elszakadt. Első alkalommal nem vettük észre, csak miután már elélvezett. Akkor ijedtség, eseményutáni, meg a gyógyszertáros néni szúrós tekintete volt a következmény, mintha megerőszakolt volna szegény... :))
Utána már sokkal jobban figyeltünk, ha elszakadt, rögtön cseréltük. Következmény? Sokkal kevésbé élvezetes szex, mert folyton be voltam feszülve, nehogy baj legyen...
(Gyanítom, nálam nőként a hátrahajló méhem is lehet az oka, hogy bizonyos pózoknál jobban szakad, de ez csak a laikus tippem. Lehet, simán bénák voltunk vagy túl hevesek. :) )
A mostani párom mellett már gyógyszert szedek. Nem is értem, hogy tudtam másképp szeretkezni valaha is. :)
Szóval gyógyszerrel az igazi, mondhatni.
Nem, nem análtól nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!