Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem tud elélvezni szex közben. Lehet hogy a gumi a baj?
Figyelt kérdés
Gumi nélkül sosem csináltuk, elsők voltunk egymásnak, mégcsak 5-6 alkalommal szexeltünk, de az utóbbi alkalmakkor nem tudott elélvezni. Mi lehet a baj? Nem szeretnék gyógyszert szedni semmiképpen, a megszakításos módszer pedig nagyon biztonságtalan szerintem, bár még sosem próbáltuk... Nem tudom mit csináljak... Mit tanácsoltok?2016. aug. 28. 22:11
1/6 anonim válasza:
A végén vegyétek le a gumit és segíts neki kézzel,szájjal.
2/6 anonim válasza:
örüljön neki, valaki meg túl hamar megy el
3/6 anonim válasza:
Ha sokat maszturbál megszokja a kezét. a szorítást, a tempót stb.. akkor egy idő után másra már nem tud elmenni, csak ha leszoktatja magát róla de az eltart egy ideig. de kismillió más oka lehet, épp feszült volt, szar napja volt, máson járt az agya stb.. ha csak 1-2x történt ez meg nincs gáz. ha sokszor akkor már valami probléma van.
4/6 anonim válasza:
Igen az a baj. A gumi szorítja a kupakot és nem érez annyira
5/6 anonim válasza:
Gumiban énse nagyon tudok, és nemis szeretek. Annál még azis jobb ha kiverem magamnak...
Amúgy énis azt javaslom, ha már mindenképp gumi, hogy a végén szájjal fejezd be neki :)
6/6 anonim válasza:
óvszerben én is nagyon nehezen tudok. Az a vicc hogy nélküle az első menet jó ha 2percig tart, ha pedig felveszem akkor 1óra kell hozzá és még nagyon koncentrálnom is kell az ingerre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!