Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Előváladék? FONTOS!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előváladék? FONTOS!

Figyelt kérdés
Annyit szeretnék kérdezni hogy az előváladék az valójában mi is igazán? Én pályafutásom alatt eddig soha nem érzékeltem efféle jelenséget, és gyakran óvszer nélkül csináljuk a barátnőmmel és érdekelne hogy mennyi a megtermékenyítés esélye?
2010. máj. 8. 16:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest, hogy a fogamzásgátlóban olyan kevés a hormon, én pl. képtelen vagyok szedni, mert olyan testi tünetek okoz nálam, hogy a nőgyógyászom eltanácsolt tőle. Én úgy tudom, hogy az óvszernek azért rosszabb a mutatója, mert az emberek nem a megfelelő módon használják (nem a megfelelő időben helyezik föl, tehát nem egyből a merevedéskor, még a behatolás előtt, csak az ejakuláció előtt, stb).

A kérdésre visszatérve, az ún. előváladék másik neve "izgalomcsepp", ami (nomen est omen) felfokozott nemi izgalom hatására a már fentebb említett módon keletkezik, és csepp formájában jelenik meg a húgycsőben. Könnyen tartalmazhat spermiumokat, ha ritkán szeretkeztetek, akkor azért, ha meg gyakran, akkor azért. Én a helyetekben mindenképpen alkalmaznék valami más fogamzásgátló eszközt, annyiféle van már manapság, nem hiszem, hogy lehetetlenség a legmegfelelőbbet kiválasztani...

2010. máj. 8. 17:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Az utolsónál a pont, a gumival csak akkor van baj, ha kiszakad, egyébként lehetetlen fizikálisan a teherbeesés. Olyankor már van valami gixer, ezt most nem részletezem, Én sem szednék soha tablettát, nem mintha engem érdekelne a meddőség, én nem akarok gyereket, de azok a tényleges testi tünetek, áhh, nincs az a pénz.
2010. máj. 8. 19:39
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinél vannak testi tünetek. Sőt, azok vannak többen akiknél nincs.

Akinél van, az értelem szerűen ne kínozza magát, mert annak semmi értelme.

2010. máj. 8. 19:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem mindenkinél vannak KELLEMETLEN testi tünetek, mert egyéb testi tünetek mindenkinél vannak. Másrészről ezt a meddőséget szerintem hagyjuk, unokatestvérem most megy a második lombikjára. Nem akarok most ebbe belemenni, de az egy dolog, hogy most azt mondják lehetetlen, a nyugtatóra is ezt mondták anno, aztán sorban születtek a delfinkarú gyermekek.
2010. máj. 8. 20:02
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha értenéd a hatásmechanizmusát, belátnád, hogy nem okozhat meddőséget. Ha esetleg mégis előfordulna, egy egyszerű injekcióval megoldható lenne.

Ha valaki a lombik-baby program keretei közé kényszerült, azt aligha a tabletta miatt van.

2010. máj. 8. 20:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Mégis miből gondolod, hogy nem értem? Csak mert erre az oldalra írok és hiszek a saját szememnek? Nagyon jól tudom mi a baja, hiába kapta a clostyt meg a choragont...gyógyszerszedés után nem indult újra a peteérése, előtte minden rendben volt vele, tényleg semmi gond nem volt (tudom, mert volt vizsgálaton és a papírjait is átolvastam). És a nyugtatóról detto ugyanezt mondták. Mára betiltott szer. Az egyik fogamzásgátlót itt még előszeretettel felírták, amikor külföldön már be volt tiltva. Eltelik 10 év és ezek is be lesznek tiltva, majd lesz helyette más.
2010. máj. 8. 20:25
 17/19 anonim ***** válasza:
igaza van az utolsónak...de nem értem ha féltek a terhességtől,miért nem használtok spermaölö kúpot,krémet?? Azzal, plusz megszakitással együtt kizárt hogy terhes legyen!! Én ezt használom.
2010. máj. 9. 16:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Na végre valaki, aki nem csak leszid :):) Köszönöm :)
2010. máj. 9. 17:04
 19/19 anonim ***** válasza:
nincs mit,én is a bizonyitottan káros mellékhatások miatt nem szedek tabit. Mondhat nekem bárki bármit...aki a reklámoknak hisz,az meg is érdemli a sorsát.
2010. máj. 9. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!