Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagyok? [Bövebben lent]

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok? [Bövebben lent]

Figyelt kérdés
A barátommal lefeküdtünk egymással.Nekem megvolt és még az elején tartottam,és ö belém ment.Én ugy hallottam igy nem nagy a valószinüsége hogy terhes vagyok.Szerintetek van okom az aggodalomra?Előre is köszi a válaszaitokat.!!
2010. máj. 8. 14:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Bármikor teherbe eshetsz.. szóval van okod.
2010. máj. 8. 14:45
 2/14 anonim ***** válasza:
Mi van? Légyszíves érthetőbben tedd fel a kérdést...
2010. máj. 8. 14:45
 3/14 anonim ***** válasza:
Van okod, kevesebb az eséyle, de lehetsz terhes, ráadásul ha gumi nélkül csináljátok amíg megvan, brutális fertőzéseket szedhetsz össze!:S
2010. máj. 8. 14:49
 4/14 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok 15-16? Ha menstruálsz és úgy dugsz az nem csak gusztustalan hanem veszélyes is! Főleg gumi nélkül! Igen van ok az aggodalomra mivel a sperma 2-3 napig is életképes marad benned! Hát öregem gratulálok nektek!
2010. máj. 8. 14:52
 5/14 A kérdező kommentje:
köszi h irtatok!sztem elég egyértelműen tettem fel a kérdést szvl ha te nem értetted meg sztem elkéne olvasnod mégegyszer!!
2010. máj. 8. 14:57
 6/14 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy van, aki egyszer is elolvassa, és megpróbál normálisan válaszolni! Felteszel egy értelmetlen kérdést, és még neked áll feljebb, ha visszakérdeznek?! Különben meg nézz körül, hogy hány "Terhes vagyok?" kérdés van az oldalon! Hány éves vagy?
2010. máj. 8. 15:01
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha megvolt akkor nem lehetsz terhes...
2010. máj. 8. 15:56
 8/14 anonim ***** válasza:

Utolsónak üzenem hogy fágja le a fejét egy láncfrésszel mert feleslege kinövés csupán és nélküle áramvonalasabb lesz a teste.

Kérdező te meg lehecc terhes. (a fejeddel hasonlóan bánj, mint ahogy az utolsónak ajánlom.)

2010. máj. 8. 17:02
 9/14 anonim ***** válasza:
bármikor terhes lehetsz,menzi alatt meg nagyobb esélyed van fertőzéseket összeszedni.mért nem lehet gumit húzni vagy tabit szedni?
2010. máj. 8. 19:36
 10/14 anonim ***** válasza:
gratulálok a kisbabádhoz:) Remélem jó anyuka leszel :)
2010. máj. 11. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!