Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Így nem lehet terhes barátnőm,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így nem lehet terhes barátnőm, ugye? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Batárnőm attól fél, hogy ha alsónemű van rajtunk és össze ér ott lent, akkor terhes lesz, mert az a szinte semmi előváladék átivódik az alsóneműkön és terhes lesz.

Ez igaz?

Már komolyan, nem bírom ezeket a hülyeségeket.. előtte ezzel volt gond: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 29. 10:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. júl. 29. 10:37
 2/11 compactegon ***** válasza:
hát erre kisebb az esély, mint a lottóötösre. vagy szerinted az előváladék agresszíven áthatol a ruhán és a bugyin, majd 10 centit felfelé csordogálva megáll a méhben? nem gondolod komolyan...:)
2011. júl. 29. 10:38
 3/11 anonim ***** válasza:

a tutibiztos módszer az, ha kiveteted a golyóidat, a csajod meg kiveteti a petéit.

holtbiztos, hogy ezek után képtelenek vagytok teherbe esni!

2011. júl. 29. 10:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Ostobaság. Ilyen nincs. Akkor lehet terhes előváladéktól, ha beteszed neki. Ha nem, akkor nem.
2011. júl. 29. 10:40
 5/11 anonim válasza:

Szerintem a barátnőd még nem érett a szexuális életre.

A válasz pedig: nem igaz!!!

2011. júl. 29. 10:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Ajjajj, a barátnőd még egyáltalán nem érett a szexhez, ha ilyen kérdéseket tesz fel. Nem sértésnek szánom, nehogy félreérts, de ez eléggé nagy tudatlanságra és tájékozatlanságra utal.
2011. júl. 29. 10:59
 7/11 anonim ***** válasza:
A sperma pedig levegővel érintkezve elpusztul egy idő után, nem kell neki olyan sok. Én így tudom. De legyenek óvatosak ha ennyire paranoiás! Bevallom kissé én is az vagyok, ezért védekezünk gyógyszerrel és óvszerrel is.
2011. júl. 29. 11:01
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
Háát a kommenteken behaltam:D(link)Mondd meg neki hogy szedjen gyógyszert! Akkor ha hozzáis ér a bugyijához nem lesz goond, legalábbis nem kell ennyire paráznia plusz óvszer.
2011. júl. 29. 11:04
 9/11 anonim ***** válasza:

ki*aszott buták vagytok. ha nem tűnt volna fel amikor elélvezel elég messzire elmennek az ivarsejtek, messzire elspriccelnek, ez kell ahhoz h meg tudjon termékenyülni a csaj.

komolyan mondom ha a hülyeség fájna...

2011. júl. 29. 12:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát ember... a barátnőd elképesztően buta.
2011. júl. 29. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!