Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdhetem szedni hamarabb az új fajta gyógyszert?
A szünetre gondolsz ugye hogy A Yas-al kéne folytatnod de nem akarod megvárni a 8.napot?
Ilyenkor természetesen, nekem konkrétan váltáskor azt mondta a dokim hogy ne hagyjak szünetet, hanem folytassam az új tabival egyből ahogy elfogy a másik. De a szünetet lehet rövidíteni is, nem okoz gondot, hosszabb ne legyen.
Köszönöm!
Meddig kellene kiegészítő védekezést alkalmazni? Mivel feltehetőleg a Missee nem látta el a dolgát és nem védett...
Ilyenkor 1 hét elég. Nekem is váltáskor azt mondta a doki, papíron nem kell semmi, de a biztonság kedvérért ha akarok akkor max 1 hét :)
Én is mostanában csak rosszat hallottam róla, borzasztó!
Igen, elképesztő, hogy nem tudnak egy jó gyógyszert összehozni.
Akkor is 1 hétig, ha az új gyógyszer miatt vérzem még? (Nálam elő szokott fordulni, a Missee elején is két hétig véreztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!