Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordítva szedett fogamzásgátló, baj lehet?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el szedni a második levél Jangee fogamzásgátlót. Már bevettem 14 szemet amikor észrevettem hogy fordítva, a végéről kezdve szedem. Terhes lehetek? Hagyjam abba vagy szedjem tovább be még a hét szemet?2017. febr. 5. 19:36
1/5 RRR válasza:
Én úgy tudom,hogy a tabik hatásmechanizmusa egymásra épül fel,tehát lehet baj
Hívd fel a dokid aki kiírta ,hogy mi a teendő
2/5 anonim válasza:
Mindegyik tablettában ugyanaz a hatóanyag van. Csak azért vannak feléírva a napok hogy könnyebb legyen követni. Semmi probléma nem lesz nyugi. Szedd be a többit rendesen.
Én is Jangee-t szedek.
22N
3/5 anonim válasza:
Jangeet szedek én is :) mindben ugyanaz van, a napok csak neked segítenek, hogy tudd, mindet bevetted. Semmi gond nincs ha visszafelé mentél, csak folytasd normálisan
4/5 anonim válasza:
Elmondanátok miért kellett 36%-ra lepontozni?? Mi rosszat írtam? Kezd már elegem lenni ebből a sok rosszindulatú senkiből
5/5 anonim válasza:
A második válaszoló leírta teljesen jól, érthetően. Erre a harmadik válaszoló leírja ugyanazt csak fordított sorrendben. Na meg hogy ő is ezt szedi. :D anyáám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!