Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Missee fogamzásgátló vélemények?
Viszonylag sok kérdés és válasz volt már a Missee fogamzásgátlóval kapcsolatban, de mivel már nem annyira új gyógyszer, kíváncsi lennék, hogy tényleg olyan szörnyű-e. Szinte csak rossz dolgokat olvastam ezzel kapcsolatban, és nem merem kiváltani a gyógyszert, pedig nem sokára el kéne kezdenem szedni.
Ha van tapasztalatotok benne, kérlek írjátok le. Köszi előre is!
Én 3 hónapja szedem és semmi hasonlót nem tapasztalok.
Teljesen jól beállt a mensim, az első hónapokban sem voltak köztes vérzések, nem híztam és a bőröm is szebb lett :)
Akiben most merülne fel ugyanez a kérdés... Én is nagyon megijedtem, mikor most év elején felírta a nőgyógyászom, és elolvastam az itteni véleményeket.
Az első hónap merő hangulatingadozás és vérezgetés volt, aztán a második levéllel varázsütés-szerűen megszűntek a problémák, és újak sem jöttek elő. A bőrömön nem javított, de nem is rontott, hízást sem vettem észre (bár alapból próbálok figyelni a súlyomra), és libidócsökkenést sem tapasztaltam.
Hozzá kell tennem, hogy fiús alkatú, tehát alacsonyabb ösztrogénszintű lány vagyok, valószínűleg ezért vált be a legkisebb hatóanyagtartalmú tabletta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!