Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cypromix fogamzásgátló vélemények?
Én 12kg-ot fogytam tőle 4 hónap alatt pedig nem volt rajtam felesleg, fájt a mellem az első 2 hónapban. A menzeszem ugyanúgy sok volt mellette és 6 napos, arra nem hatott. Sokáig szedtem amúgy mert nekem is csúnya volt a bőröm, fél évig egész tűrhető volt, de aztán konkrétan még több pattanásom lett tőle amik hegesen gyógyultak.. Azt mondta a doki hogy szedjem tovább, nem 100%-os hogy hat a pattanásokra, ha ilyen fajta vagyok.. és amióta lecserélte egy másik doki, gyönyörű, problémamentes a bőröm, kiderült hogy maga a tabi okozott fél év után pattanásokat mint mellékhatás, mert mások voltak azok a pattik mint előtte! Fájt a fejem egy idő után pluszba tőle és akkor másik dokihoz mentem aki egyből elvette, hogy az aktuális levelet még befejezhetem, de ennyi volt.
Egyébként igen, biztonságos fogamzásgátló ha rendben szeded és nincs semmi ami hatástalanná tenni (gyógyszerek, hasmenés, hányás, betegség, gyógytea stb.)
Én is ezt szedem, több mint fél éve, de nekem hál istennek egy db pattanásom sincs, hormonzavarra kapom.
Rám csak pozitív hatással van :)
-Van mensim! (előtte volt hogy 3 hónapig semmi, meg olyan is hogy 3 hétig folyamatosan!)
-nincs görcs, kevesebb vér
-nagyobb cicik
-rendesen véd, eddig még nem lettem terhes stb.
-az ára is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!