Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a következő 3 havi fogamzásgátló adagot a háziorvossal iratom fel, mit fog szólni legközelebb a nőgyógyász?
Figyelt kérdés
Lehet hogy háziorvossal iratnám fel a következő adagot, de ha elmegyek utána nőgyógyászhoz akkor ő nem szólja meg hogy mással irattam fel??2017. jan. 28. 14:48
1/11 anonim válasza:
Nem,dehogy.Én is a házidokival íratom fel.
2/11 anonim válasza:
A háziorvos nálunk nem írja fel!!
3/11 anonim válasza:
semmi köze hozzá.
biztos van olyan, aki ferde szemmel nézne rád emiatt.
magándoki? receptért kér pénzt?
ahova én jártam, mindig más orvos volt, leszarták, mit csináltam eddig.
4/11 A kérdező kommentje:
Igen magánorvos. Pont ezért nem akarok 3 havonta fizetni ott, ha a háziorvos felírja esetleg ingyen.
Nem tudom nem haragszik-e majd a nőgyógyász.
Köszi a válaszokat!
2017. jan. 28. 17:16
5/11 anonim válasza:
Biztosan rendel a nőgyógyászod állami rendelőben is, a helyedben oda mennék gyógyszert íratni hozzá. Háziorvos nem írhat fel fogamzásgátlót.
6/11 anonim válasza:
Egyébként magánrendelőkbe ingyenes általában a receptfelírás!! De ez ki van írva a honlapra
7/11 A kérdező kommentje:
Jaj ez jó ötlet!:)
Nagyon szépen köszönöm!
2017. jan. 28. 18:03
8/11 A kérdező kommentje:
Nem mindenhol ingyenes. Sok helyen olvastam h néhány ezer Ft a recept is. De érdeklődni fogok
2017. jan. 28. 18:04
9/11 anonim válasza:
tényleg pénzkidobás a receptért fizetni. ha a háziorvos nem ad, menj a klinikára/kórházba. ha visszamész a dokidhoz később, akkor is viszel hozzá pénzt, szava nem lehet.
10/11 A kérdező kommentje:
Igen, egyetértek veled. Köszi!
2017. jan. 28. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!